Garanti Bankası Avans Hesap Faiz Oranı ve İşleyişi

Garanti Bankası Avans Hesap, vadesiz hesaba bağlı bir kredili mevduat hesabı olarak işleyen ve gerekli oduğu tüm durumlarda nakit imkanı sağlayan çok kullanışlı bir hesap olarak işlev görüyor. Hesabınızda para olmasa bile paraya ihtiyaç duyduğunuzda nakit çekebilmeyi ve ödemeleri yapabilmeyi sağlayan Garanti Avans Hesap çok pratik bir hesap olarak ihtiyaç duyulan her an imdada koşuyor. gerçekleştirmenizi sağlayan, vadesiz hesabınıza bağlı kredili mevduat hesabıdır. Kısa süreli nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanan Avans Hesap ile EFT, Havale, Fatura ödemesi gibi her türlü bankacılık işlemi yapılabiliyor. Avans Hesap'ın bağlı olduğu vadesiz hesaptan verilen otomatik ödeme talimatları varsa (fatura, kira, okul taksitleri gibi) bu otomatik ödemeler Avans Hesap aracılığıyla aksamadan yapılıyor. Aynı zamanda Paracard aracılığıyla 7 gün 24 saat ATM'lerden hesapta para olmasa bile para çekme imkanı sağlıyor. Sadece kullanılan nakit tutar ve kredinin kullanıldığı gün sayısı için faiz ödeniyor.

Avans Hesap başvurusu Garanti Bankası şubelerinden yapılıyor. Hesap başvurusu yapanlara başvuru sonucu en geç 5 iş günü içerisinde e-mail yoluyla bildiriliyor. 444 0 333 Alo Garanti’yi arayarak başvurunun ne durumda olduğu öğrenilebiliyor. Avans Hesap başvurusunun onaylanmasının ardından limitin kullanılabilir olması için Garanti Bankası şubesine kimlik ve gelir belgesiyle uğrayarak gerekli belgeleri imzalamak gerekiyor.

Hesabınızda para olmadığı zaman, Avans Hesap limitiniz dahilinde sizin istediğiniz tutarda ihtiyacınız olduğu kadar kredi kullanabilirsiniz. Paracard’ınızı kullanarak 7 gün 24 saat kredinizi nakit olarak çekebilirsiniz.

Avans Hesaba geri ödeme yapmak için şubeye kadar yorulmaya da gerek kalmıyor. Hesaba herhangi bir para girişi gerçekleştiğinde borç tutarı otomatik olarak tahsil ediliyor ve faiz ödeme işlemi sonlandırılıyor. Böylece tanımlanan limitin kullanılan kısmı yeniden kullanıma açılmış oluyor. Ay içinde kullanılan krediye işleyen faiz tutarı bir sonraki ay hesaptan otomatik olarak tahsil ediliyor.

Hesabınız eksi bakiyede iken Avans Hesabınızın bağlı olduğu Vadesiz Hesabınıza herhangi bir para girişi olduğunda hesap otomatik olarak krediyi kapatıyor. Kullandığınız krediye sadece kullandığınız gün kadar faiz işliyor. Avans Hesap için uygulanan faiz oranı % 2,22. Avans Hesap ekstresi için ise 3,75 TL ücret ödeniyor. Avans Hesap limit artırımı talep edenlerin Garanti Bankası şubesine uğramaları yeterli oluyor.

1 yorum:

Ij dedi ki...

Herkese iyi günler, Bu Iowa Sağlık Hastanesi'nden bir yayındır, Böbrek bağışçıları aramak için bir kez daha çıktık, Böbreğinizi iyi bir kâr için satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bize unitypointhealthiowa@gmail.com adresinden bir e-posta mesajı gönderin.
Ayrıca +1 763 400 4824 numaralı telefonu da arayabilirsiniz.

Saygılarımla,
LUTHERAN HASTANESİ.