Maaş Ödemesini ING'den Alan Çalışan ve Emeklilere Özel Kredi

Maaş ödemesini ING Bank'tan alan çalışanlar ve SGK emeklileri yaşadı. ING Bank maaş müşterilerine sağlanan pek çok diğer avantajın yanında şimdi çok üzel bir ihtiyaç kredisi var. Hangi sektörde çalışıyor olursa olsun maaşları ING Bank'a yatan çalışanlar ve tüm SGK emeklileri kendilerine özel avantajlı kredi kampanyasından yararlanabiliyorlar. Emekli Sandığı, Bağ-Kur ya da Sosyal Sigortalar Kurumu emeklisi olsun farketmeden tüm emekliler için maaşlarını ING'den alma koşuluyla % 1,28 faiz oranı ve 60 ay vadeyle 20.000 TL'ye kadar kredi fırsatı sunuluyor. Üstelik masrafsız olarak.

ING maaş müşterilerine özel kredi kampanyasında kullanılabilecek maksimum kredi tutarı 20.000 TL. Kredi için açıklanan en uzun vade ise 60 ay. Maaş müşterilerine özel kredi aylık 1.28 faiz oranıyla kullanılıyor. Kredi kullananlar dosya masrafı ödemiyorlar. Çalışan olsun, emekli olsun ING Bank aracılığıyla maaş ödemeleri yapılan herkes bu kampanyaya başvuru yapabiliyor.

Kampanya kapsamında 60 ay vadeli olarak 20.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan çalışan ve emekliler 512 TL taksit ödüyorlar. 60 ay vadeli olarak 10.000 TL kredi alan maaş müşterileri ise ayda 256 TL taksit ödemesi yapabiliyorlar. Kampanya içerisinde 12 ay, 18 ay, 24 ay, 36 ay, 48 ay ve 60 ay gibi değişik vadelerde kredi çekilebiliyor.

5.000 TL'ye kadar krediye ihtiyacı olanlar ise ING Bankası'nın Mini Kredi ürününden faydalanabiliyor. Mini Kredi faiz oranları aylık % 0,37'den başlıyor. 12 ay vadeye kadar kullanılabilen 5.000 TL limitli Mini Kredi'nin masraf tutarı ise 300 TL.

Maaş ödemelerini ING'den alan emekliler hesapları için hesap işletim ücreti ödemiyorlar. Sıra beklemeden, öncelikli olarak hizmet alan emekliler dilerlerse maaşlarını ATM'den çekebiliyorlar. Maaşlarını 3 ayda bir alan emekliler ihtiyaç kredilerini de üç ayda bir ödemeli olarak kullanabiliyorlar. Emekli maaşını ING Bank'a taşımak için ING Bank şubelerini ziyaret etmek ya da e-devlet sitesinden maaş ödeme banka değişikliğini şahsen yapmak yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: