Türkiye Finans Finansör Kart ile Daralmayın Ferahlayın

Türkiye Finans Finansör sahipleri daralmıyorlar, ferahlıyorlar. Banka kartı şeklinde düzenlenmiş bir ihtiyaç finansmanı uygulaması olan Finansör Türkiye Finans'ın ilgi gören ürünlerinden biri oldu. tarafından Her türlü ihtiyaç için finans imkanı sağlayan Finansör uzun vadeli ve düşük maliyetli bir kart. Standart Finansör sahipleri 48 ay vadeye kadar dosya masrafsız, formalitesiz şekilde taksitli alışveriş yapma imkanına kavuşuyorlar. Kamunun Finansör’ünde ise 60 aya varan vadeler sözkonusu oluyor. Finansör kart sahipleri kart ücreti ödemiyorlar, yıllık üyelik aidatı vs isimlerle herhangi bir ücret uygulanmıyor.



Finansör kart sahipleri kartlarına tanımlanan limitler içerisinde yaptıkları alışverişlerin ödemelerini Finansör ile yapıyorlar. finansör kart ile yapılan harcamalar daha önceden belirlenen vade ile 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48 ay gibi taksitlere bölünerek ödeniyor. Kamuluya özel Finansör kart sahibi olanlar için 60 ay taksitle geri ödeme imkanı var. Kart sahibi her ay ne kadar ödeme yapması gerektiğini cep telefonuna gelen kısa mesaj ya da bilgisayarına gelen e-posta yoluyla öğrenebiliyor. ödenmesi gereken taksit tutarı SMS ya da e-mail ile müşteriye bildiriliyor. Hesap özeti bilgileri Türkiye Finans internet şubesinden ya da en yakın Türkiye Finans şubesinden de öğrenilebiliyor.

Finansör kart ile nakit çekim işlemi yapılamıyor. Finansör sektörel bazda değişik taksit tutarlarıyla alışveriş ve ödeme yapma şansı sunuyor. Standart Finansör’de vade sayısı 48 aya kadar seçilebiliyor. Standart finansör için uygulanan aylık kar oranı % 1.10′dan başlıyor. Finansör kart hizmet ücreti ise tutara göre değişiklik gösteriyor. Standart Finansör'ün yanısıra Hac-Umre Finansörü, Mobilyanın Finansörü, Kamunun Finansörü, Enerjinin Finansörü, Teknolojinin Finansörü, Eğitim Finansörü, Sağlık Finansörü ve Evlilik Finansörü diğer seçenekler. Her sektör için değişik taksit sayıları ve farklı kar oranları sözkonusu oluyor.

'Daralmayın, Ferahlayın' reklamlarıyla medyada da boy göstermeye başlayan Finansör kart için başvurular Türkiye Finans şubelerine yapılıyor. Başvuru formunun doldurulması ve Finansör sözleşmesinin imzalanmasının ardından Finansör kart kullanıcısına teslim ediliyor ve kullanılabilir limiti belirlenip karta tanımlanıyor. Bunun ardından Finansör kart alışverişlerde kullanıma hazır hale geliyor.

Hiç yorum yok: