Bankaların SMS Kredi Numaraları - Kısa Mesaj Atarak İhtiyaç Kredisi Başvurusu

SMS atarak kredi başvurusu yapmak bugünlerde çok popüler banka kredisi başvurusu yöntemlerinden biri oldu. Türkiye'de faaliyet gösteren bankaların özellikle ihtiyaç kredileri alanındaki rekabetleri banka müşterilerine yaradı. Artık ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için banka şubelerinr gitmek gerekmiyor. Cep telefonunu kullanarak SMS göndermek yoluyla bankalara ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak mümkün. Bankaların SMS kredi başvuru numaralarına istedikleri kısa mesaj metnini ve genellikle TC kimlik numarasını yazarak göndermek kredi başvurusu için yeterli oluyor. Ancak söylemeliyiz cepten yapılan kredi başvurularına olumlu yanıt gelse bile bu yanıt ön onay niteliğini taşıyor. Cep telefonuna gelen olumlu kredi cevabının ardından bankanın istediği belgelerle birlikte şubeye gidip kredi başvurusunu tamamlamak gerekiyor.

İş Bankası ihtiyaç kredisi için cepten başvuru yapmak isteyenlerin 4402'ye kısa mesaj göndermeleri gerekiyor. Kısa mesaj metnine aralarında boşluk bırakarak şu bilgilerin girilmesi gerekiyor: NAKİT yazdıktan sonra TC KİMLİK NO, TALEP EDİLEN KREDİ TUTARI, AYLIK GELİR TUTARI.



Yapı Kredi Bankası’nın ihtiyaç kredisi olan Süper Kredi'ye başvuru yapmak isteyenlerin BİREYSEL yazarak 4411′e SMS göndermeleri ihtiyaç kredisi başvurusu için yeterli oluyor.

Denizbank'ın ihtiyaç kredisi başvurusunu cep telefonundan gerçekleştirmek isteyenlerin KREDİM yazarak TC kimlik numarasını 3280′e göndermeleri gerekiyor.

TEB Pratik İhtiyaç Kredisi başvurusu için TC kimlik numarasını 4466′e kısa mesaj göndermek gerekiyor.

Finansbank'tan khityaç kredisi almak için cep telefonundan kredi başvurusu yapmak isteyenlerin 5030′a TC kimlik numaralarını SMS atmaları yeterli oluyor.

HSBC’nin ihtiyaç kredisi Net Kredi için cepten başvuru yapmak isteyenler KREDİ yazıp 4499′a SMS gönderiyorlar.

Akbank Kobilere Anında Kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler ise TC kimlik numaralarını 4425'e göndererek cepten kredi başvurusu yapmış oluyorlar.

Hiç yorum yok: