500 TL ya da 1000 TL Bedava ÇatPara - Yeni HSBC Advantage Kart Müşterilerine

HSBC Advantage kart ile yeni tanışanlar için düzenlene Bedava ÇatPara kampanyaları son hızıyla sürüyor. Yeni kampanyadan 30 Haziran tarihine kadar HSBC Advantage kredi kartı alan yeni Advantage Card müşterileri yararlanıyor. 1 Ocak tarihi itibariyla açık ve geçerli bir HSBC Advantage Kart sahibi olmayanlar kampanyaya katılarak 500 TL ya da 1000 TL Bedava ÇatPara kullanabiliyorlar.

Peki Bedava Çat Para ne anlama geliyor? Advantage kredi kartını ilk defa alan bir müşteri HSBC ATM'lerinden yapacağı ilk nakit çekim işleminde Bedava ÇatPara'nın avantajından yararlanıyor. İlk nakit çekim işleminde 500 TL ya da 1000 TL çektiği anda bu işlem için herhangi bir faiz ya da işlem ücreti ödemiyor. Nakit çekim işleminin 12 taksitli olarak gerçekleştirilmesi gerekiyor. Diğer taksit seçenekleri için Bedava ÇatPara sözkonusu olmuyor.

Bedava ÇatPara kullanımı bu yılın sonuna kadar, yani 31 Aralık tarihine kadar yapılabiliyor. Ancak dikkat edilmesi gereken husus yapılan ilk nakit çekim işleminin masrafsız ve faizsiz olması. Yani Bedava Çatpara kullandırılması. Dikkat edilmesi gereken diğer bir önemli nokta ise işlemin ATM'den gerçekleştirilmesi ve taksit sayısının 12 olarak çekilmesi. Bu koşullarla yapılan ilk nakit çekim işlemine faiz ya da ücret uygulanmıyor, böylece bedava kredi kullanılmış oluyor. Yapılacak ilk nakit çekim işlemi karta tanımlanan limitin % 80'ine kadar olan tutarlarda gerçekleştirilebiliyor.

Kampanya yeni kredi kartı başvuruları için geçerli ve sadece asıl kartları kapsıyor. Ek kartlar, HSBC Concept Kart, öğrenci kartları ve ticari kartlar ile Bedava ÇatPara işlemi yapmak mümkün olmuyor. Kampanya ile kazanılan bedava kredi kullanma şansı bir yıllık süre içinde kullanılabiliyor.

Bir kez daha tekrarlamak gerekirse kampanyadan yararlanmak için 1 Ocak tarihine kadar açık ve geçerli Advantage Kartı olmamak, 31 Haziran'a kadar Advantage Kart başvurusu yapmak, 31 Aralık tarihine kadar ilk nakit çekim işleminde 500 TL ya da 1.000 TL nakit çekmek, nakit çekim işlemini HSBC ATM'sinden yapmak ve ilk nakit çekim işlemiyle karta tanımlanan limitin % 80'ini aşmamak kurallarına uymak gerekiyor. Bu koşullarla yapılan 500 TL ya da 1.000 TL turarındaki ÇatPara işlemi için faiz ve masraf ödenmiyor, yani Bedava ÇatPara kullanılmış oluyor.

Hiç yorum yok: