Kart ve Hesap İşlemlerini SMS ile Öğrenme - ING Bilginize

ING Bank bankacılık işlemlerini anında cep telefonuna bildirerek kredi kartı ve hesap işlemlerinden anında haberdar eden bir hizmeti devreye soktu: ING Bilginize Servisi. Bu servisi kullananlar hesap, kredi kartı ve ek kart hareketlerini anında ve yakından izleyerek bilgi sahibi olabiliyorlar. Maaş ödemesinin yatıp yatmadığı, fatura ödemesinin yapılıp yapılmadığı gibi işlemleri takip etmek isteyenler için hayata geçirilen ING Bilginize Servisi bilgilendirmeyi cep telefonu üzerinden gerçekleştiriyor.

ING Bilginize Hizmeti ile müşteri tarafından bildirilen tutarın üzerindeki her işlem anında SMS ile bildiriliyor. Böylece müşterinin tüm hesap ve kart hareketlerini bir SMS ile öğrenmesi mümkün oluyor. Tüm bu hizmetten yararlanmak için ödenen hizmet bedeli ise sadece 1,99 TL. ING Bank'ın Bilginize Servisi için kayıt yptırmak isteyenlerini SMS BILGI yazıp 2205’e kısa mesaj göndermeleri yeterli oluyor.

Sadece bireysel müşterilerin abone olabildiği servisin tüm ayrıntıları ING Bank İnternet Şubesi’nden görüntülenebiliyor ve işlem limitleri tek tıklamayla değiştirilebiliyor.

ING Bilginize Servisi ile gönderilen ve alınan EFT ve havale, hesaba para yatırma ve çekme, çek tutarının hesaba geçirilmesi, kredi kartı ile yapılan harcamalar, kredi kartı ile internetten yapılan işlemler, kredi kartına yapılan iadeler ve düzenli otomatik ödemeler, ek kart harcamaları ve diğer ek kart işlemleri, fatura ve kredi taksiti ödemeleri, kira, fatura, taksit gibi düzenli yapılan ödemeler ve gerçekleştirilemeyen ödemeler gibi her türlü işlem hakkında anında bilgi sahibi olunabiliyor.

Hiç yorum yok: