İş Bankası Ek Hesap ile Hesapta Para Yokken Para Çekmek Mümkün

İş Bankası Ek Hesap bugünlerde pek hesaplı. Hayatta hesapta olmayan harcamalar karşımıza çıkabilir. Hesapta olmayan harcamalar için şimdi pek hesaplı EK Hesap var. İş Bankası'nda Ek Hesap açtıranlar vadesiz hesap bakiyeleri yeterli olmasa da, hesapta para olmasa bile işlem yapma şansı sunuyor. Ek Hesap'la hesapta yeterli para olmasa da para çekilebiliyor, havale ve EFT gibi işlemler yapılabiliyor. Böylece nakit ihtiyaçlar kolaylıkla karşılanabiliyor. Ek Hesap'la kira, fatura ve taksit ödemesi gibi ödeme işlemleri de rahatlıkla gerçekleştiriliyor. Hesapta para olmasa bile Ek Hesap otomatik olarak devreye giriyor ve düzenli ödemeler aksamadan yapılabiliyor.



Ek Hesap'ta sadece kullanılan tutar ve geri ödeme yapılana kadar geçen gün sayısınca faiz ödeniyor. Hesaba ödeme yapmak için vadesiz hesaba ödeme yapmış olmak yeterli oluyor. Banka vadesiz hesaba yapılan para yatırma işleminin ardından Ek Hesap için borçlanılan tutarı çekerek borcu tamamen veya kısmen otomatik olarak kapatmış oluyor. Sadece paranın kullanıldığı günler için faiz ödemesi yapılıyor. Faiz ödemeleri için hesap açılışında belirli bir gün belirlemek de mümkün.

Ek Hesap başvurusu İş Bankası şubelerinden, bankanın internet şubesinden, Netmatiklerden ve İş Bankası Telefon Şubesinden yapılabiliyor. Ek Hesap için son günlerde geçerli olarak uygulanan faiz oranı % 2.95. Ek Hesap açtırmak için hayat sigortası yaptırma zorunluluğu yok. Hayat sigortası yaptırmayı tercih edenler kullanılan tutarın % 0.7'si oranında sigorta primi bedeli ödüyorlar. Ek Hesap için istihbarat ücreti uygulanmıyor.

Nakit akışlarını ve ödemelerini daralmadan, sıkışmadan ve aksatmadan gerçekleştirmek isteyenler için birebir olan İş Bankası Nakit Hesap açtıranlar hesaplarında yeterli bakiye olmasa bile günlük hayatlarını sorunsuz devam ettirme şansına kavuşuyorlar.

Hiç yorum yok: