Paraf Kart Anneler Günü Kampanyası - Halkbank Kredi Kartı Fırsatları



Anneler Günü yaklaşıyor. Bu yıl annesini sevindirmek için alacağı hediyenin ödemesini Paraf Kart'la yapanlar bu kez de Paraf'ın Anneler Günü ayrıcalığından yararlanıyorlar. Paraf Card ile 12 Mayıs'a kadar ile yapılacak giyim, aksesuar, kuyum, optik ve kozmetik alışverişlerinde 'artı taksit ve ekstra Paraf Para' ayrıcalığı var. Halkbank'ın kredi kartı olan Paraf Kart ile sözü edilen sektörlerde yapılan 100 TL ve üzeri taksitli alışverişlerde +6 taksit imkanı sunuluyor. 100 TL ve üzeri alışverişler ayrıca % 5 ParafPara kazanıyor.

Anneler Gününe Özel ParafPara kampanyası 3 Mayıs tarihinde başladı ve 12 Mayıs'a kadar devam edecek. Kampanyadan Artı Taksit ve ekstra ParafPara kazanabilmek için ödeme işleminin Paraf POS’larından yapılması ve alışveriş tutarının 100 TL ve üzerinde olması gerekiyor. Yapılan alışverişin peşin ya da taksitli olması Paraf Para kazanma açısından önem taşımıyor. Nakit ya da taksitli tüm işlemlerde % 5 Paraf Para kazanılıyor. Kampanya kapsamında en fazla 25 TL Paraf Para kazanılabiliyor.

Artı taksit kampanyasından yararlanarak Paraf Card'ın ayrıcalığını yaşamak için ödemenin Paraf POS’larından yapılması ve 100 TL ve üzerinde olması gerekiyor. 2- 6 taksitli yapılan işlemlerde +6, +5, +4, +3 taksit imkanı sunuluyor. Artı Taksit seçimi ödeme sırasında Pos üzerinden yapılıyor. Paraf Kart sahibinin ödeme sırasında taksit tercihi görevliye bildirmesi gerekiyor. Taksit tercihi kasiyer tarafından verilecek slip üzerinde yer alıyor ve sonradan taksit tercihleri değiştirilemiyor. İlk anda Artı Taksitten yararlanmayı tercih etmeyenler sonradan geriye yönelik olarak tercihlerini değiştiremiyorlar.

Artı Taksitle beraber en fazla uygulanılacak taksit sayısı 12 olabiliyor. Sanal Pos'la yapılan ödeme işlemlerinde otomatik olarak +6 taksit imkanı sunuluyor. Ek kartlarla yapılan harcamalar da kampanyadan yararlanabiliyor ancak kampanya ile sunulan ödüller asıl kart tarafından kullanılabiliyor. Ticari kartlar kampanyadan yararlanamıyor. ParafPara harcanarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında % 5 Paraf Para ve Artı Taksit olanaklarını kullanamıyor. Kartlara yüklenen Paraf Para tutarlarının yıl sonuna, yani 31 Aralık tarihine kadar harcanması gerekiyor.

Hiç yorum yok: