TEB Emekli Maaşı Taşıma Kampanyası ile 400 TL Bonus / Worldpuan

Emekli Maaşını TEB'e taşıyan SGK emeklileri yaşadı. Maaş ödemelerini Türk Ekonomi Bankası'na aktaranlar 400 TL Bonus / Worldpuan kazanıyorlar. 31 Temmuz tarihine kadar TEB şubelerine uğrayarak maaş aktarma talebinde bulunarak kampanya taahhütnamesini TEB Şubeleri'nde imzalayanlar ve 30 Eylül tarihine kadar emekli maaşları TEB şubesine yatmış olanlar kampanyadan yararlanıyorlar. 20 Mayıs'ta başlayan kampanya Temmuz ayının sonuna kadar devam ediyor.

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 400 TL Bonus / Worldpuan kazanma şansından yararlanmak için 20 Mayıs tarihinden önce emekli maaşını TEB'den almıyor olmak gerekiyor. Kampanya kapsamında ödül kazanabilmek için emekli maaşını TEB'e taşıyanların Kredili Mevduat Hesabı açtırmaları ve TEB kredi kartı almaları da kampanyanın bir başka koşulu. Kazanılan 400 TL tutarındaki ödül Bonus ya da World Puan olarak kredi kartlarına yansıtılıyor. Taşıma işleminin gerçekleşmesinin ardından bir sonraki ayın 15'ine kadar kazanılan Bonus veya World Puan tutarı kredi kartına yatırılmış oluyor. Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül ayı boyunca maaş ödeme aktarımı işleminin gerçekleşip gerçekleşnediği banka tararfından kontrol ediliyor. Buna gör örneğin Haziran ayı içinde emekli maaşları TEB'e yatanların kazandıkları ödül Temmuz ayının 15'inde kredi kartlarına işlenmiş oluyor. Kazanılan Bonus ve Worldpuanlar alışverişlerde para yerine kullanılıyor. TEB'in sunduğu iki kredi kartı var: Bonus Kart ve World Kart. Maaşını taşımak isteyen SGK emeklisi bu iki karttan birini tercih ederek kullanmaya başlayabiliyor. Ancak şu sıralar TEB Bonus Kart'ın banka tarafından ön plana çıkarıldığı, daha önceki dönemden gelen World Kart müşterilerine hizmet sunulmaya da devam edildiği gözüküyor.

Kampanya kapsamında kazanılan ve kredi kartlarına yüklenen Bonus ve Worlpuanların geri alınmaması için emekli maaşı ödemelerinin 24 ay boyunca TEB'e yatmaya devam etmesi, müşteri tarafından açılan kredili mevduat hesabı ve kredi kartı ürününün bu süre boyunca açık olması gerekiyor.

TEB'in emeklilere özel 400 TL ödüllü maaş taşıma kampanyası Selahattin Çakaler'in sözlerini hatırlatıyor: 'TEB kredi kartları, yakala fırsatları'. Maaşlarını TEB'e taşıyan emekliler Emekli Sandığı, Sosyal Sigortalar ya da Bağ-Kur ayrımı olmaksızın kampanyadan yararlanarak yüksek tutarlı ödüllerine kavuşuyorlar.

Hiç yorum yok: