Akbank Axess Kredi Kartı Başvurusu 25 TL Chip Para Kazandırıyor

Webden ya da cep telefonundan Axess kredi kartı başvurusu yapanlar chip para kazanıyorlar. Akbank internet sitesinden, Akbank Direkt İnternet aracılığıyla ya da 3155'e kısa mesaj göndererek Axess kredi kartı başvurusu yapanlar 25 TL chip para kazanıyorlar. Kısa mesajla başvuru yapmak için KART yazıp 3155'e SMS atmak yeterli oluyor. Akbank'ın resmi internet sitesini ziyaret ederek ya da Akbank'ın internet bankacılığı hizmeti olan Direkt İnternet'e giriş yaparak Axess kredi kartı için başvuru yapanlar da 25 Lira tutarında chip parayı almaya hak kazanıyorlar. Akbank Axess'in avantajlarla dolu dünyasına giriş yapanlar alışverişlerişlerinde indirim ve cazip taksit fırsatlarıyla tanışıyor, kartlarından düşük maliyetlerle nakit çekim yapabiliyorlar. Axess ile yapılan alışverişler bol bol chip para kazandırıyor.

Akbank Axess kredi kartı chip para kazandıran başvuru kampanyasının startı 15 Mayıs tarihinde verildi. 15 Haziran tarihine kadar Akbank Axess, Wings, Free, Fish kartları için web sitelerinden ve SMS ile kredi kartı başvurusu yapanlar Axess başvurularının onaylanmasının ardından chip para ödülünü kazanmış oluyorlar. Kampanya ile kazanılan chip para tutarı 8 Temmuz'da Axess kredi kartına yüklenecek 1 Eylül tarihine kadar alışverişlerde para yerine kullanılabilecek. İlk on bin kredi kartı başvurusu için geçerli olan kampanya sadece bireysel müşterileri kapsıyor ve ticari kartlar kampanyadan yararlanamıyorlar.

3155'e SMS atarak yapılan kredi başvurularında kısa mesaj gönderimleri 1 SMS ücretiyle ücretlendiriliyor. Avea için 50 Kuruş, Turkcell için 65 Kuruş ve Vodafone için 40 TL Kuruş olarak uygulanıyor. Şu anda Akbank kredi kartına sahip olanlar bir başka kart tipi için başvuru yapmaları halinde kampanyadan yararlanarak 25 TL chip para ödülü kazanabiliyorlar. Akbank Axess kredi kartları için başvurularda chip para kazanma fırsatı 15 Haziran tarihine kadar devam ediyor.

Hiç yorum yok: