Maaşını PTT'den Alan Emeklilere 20000 TL Kredi Vakıfbank'tan

PTT ile Vakıfbank emeklilere ve PTT çalışanlarına yönelik yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Buna göre SGK emekli maaşlarını PTT'den alan emekliler ve PTT personeli 20.000 TL'ye kadar kredi kullanabiliyorlar. Üstelik 60 aya varan vadelerle ve avantajlı koşullarla. Bu imkandan yararlanmak için tüm Türkiye'deki 2 bine yakın PTT işyerinden birine sadece nüfus cüzdanı ile uğramak yeterli. 'Halden Anlayan Banka' olarak tanınan Vakıfbank'tan kredi kullanmak için Vakıfbank şubesi aramaya gerek yok. Çünkü şimdi tüm emekliler PTT'ye giderek Vakıfbank'ın emeklilere özel ihtiyaç kredisi için başvuru yapabiliyorlar. Kredi 20.000 TL limite kadar kullanılabiliyor, geri ödemeler ise 60 aya varan vadelerde yapılabiliyor. Krediden maaşlarını PTT'den alan emekliler ve PTT personeli yararlanabiliyor. Kredinin başvuru, onay, teslim vr geri ödemeleri tamamen PTT şubelerinden yapılıyor. Başvurularını PTT'den yapan emekliler krediyi de PTT işyerlerinden alıyor, geri ödemeler de yine PTT işyerlerinden yapılıyor.

Vakıfbank Türkiye'de şube sayısını en fazla olan bankalardan biri. Ancak tüm yerleşim birimlerinde şubesi olan PTT yorulmadan, zahmet çekmeden kredi başvurusu yapmak için çok daha ideal bir mekan. Üstelik emeklilerin önemli bir bölümü maaşlarını PTT aracılığıyla alıyor ve bu durumda olanların maaş aldıkları yere kredi başvurularını da yapabilmeleri çok pratik bir çözüm ortaya koyuyor. PTT'nin bu özelliğini müşterilerinin avantajına kullanmak isteyen ve çok daha kolay koşullarda kredi başvurusu ortamı sağlamak isteyen Vakıfbank ve PTT işbirliği yaparak emeklilere bu çok özel kredi başvuru olanağını yarattı. İki kurum arasındaki anlaşmaya göre SGK maaşını PTT aracılığıyla alan tüm Sosyal Sigortalar, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri ve PTT çalışanları Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusunu PTT işyerlerinden yaparak kredilerini buradan alabiliyorlar. Kısacası PTT işyerleri birer Vakıfbank şubesi işlevi görüyor.

60 aya varan vadelerle sunulan emeklilere özel Vakıfbank kredisi 20 Bin Liraya kadar masrafsız olarak kullanılabiliyor. PTT'den emekli maaşını alanların sayısı yaklaşık 2 milyon kişi. VakıfBank Taksitli İhtiyaç Kredisi adı altında sunulan kredi ürününden maaşlarını PTT aracığıyla alan tüm SGK emeklileri faydalanabiliyor. PTT kredi kullandırmanın yanında pek çok parasal işlemi gerçekleştiriyor. PTT aracılığyla bugüne kadar 500 bin emekli kredi kullanma olanağından yararlandı.

Hiç yorum yok: