Carrrefour Axess Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Carrefour Axess kazandırmaya ve avantajlar sağlamaya devam ediyor. CarrefourSA ve Akbank işbirliği sonucu ortaya çıkarılmış bol Carrefour alışverişlerinde chip-para kazandıran, ekstra indirimler ve taksit olanakları sağlayan Carrefour Axess'e başvuru çok kolay. Carrefour müşterilerine Axess ayrıcalığını daha da fazla yaşatmak için tasarlanmış bir kredi kartı olan Carrefour Axess başvurusu üç ayrı kanaldan yapılabiliyor. CA yazıp 3155'e SMS atarak Carrefour Axess kredi kartı başvurusu yapılabiliyor. Bunun yanısıra CarrefourSA Alışveriş Merkezleri'ndeki Akbank Şubeleri'ne uğrayarak ya da 444 25 25'i arayarak Carrefour Axess başvurusu yapmak mümkün.

CarrefourSA Mağazaları'nda her ay Carrefour Axesss kart sahipleri için çeşitli kampanyalar düzenleniyor. Kart sahiplerine özel olan bu kampanyalarla normalden daha fazla chip-para kazanılıyor; ekstra indirimler, ayrıcalıklar ve taksitli alışveriş imkanları sağlanıyor. Kazanılan chip-para tutarları yeni alışverişlerde para yerine geçiyor.

18 yaşını doldurmuş olan ve düzenli bir geliri olan herkes Carrefour Axess başvurusu yapabiliyor. Kart sahipleri yakınları için ek kart çıkartabiliyorlar.

Harcarken kazandıran kredi kartı Carrefour Axess tüm Axess noktalarında taksitli alışveriş yapılabiliyor. Bu çok özel kartın kullanıcılarını CarrefourSA ve CarrefourSA Expres'lerde özel kampanyalar ve indirimler bekliyor. CarrefourSA katalogları güncel olarak ne gibi cazip fırsatlar olduğunu öğrenmek için çok faydalı bir araç oluyor. Carrefour Axess kullanıcıları için düzenlenen CarrefourSA kampanyaları Plus Para kazandırıyor. Kartta biriken chip-para ve Plus Para tutarı birlikte harcanarak CarrefourSA'lardaki alışverişinizi bedavaya getirilebiliyor.

CarrefourSA'larda sunulan Özel Kasa ve Mastercard PayPass hizmeti ile Carrefour Axess'in temassız kart özelliği kullanılarak 35 TL'ye kadar olan alışverişler şifre girmeden yapılabiliyor. CarrefourSA Hipermarketleri'nde ise Carrefour Axess kredi kartı sahibi olanlara hizmet veren özel kasalar bulunuyor.

Carrefour Axess sahipleri kartlarını kullanarak CarrefourSA'lardan yapacakları tüm elektronik, beyaz eşya ve mobilya alışverişlerinde vade farksız 12 taksit fırsatından yararlanıyorlar.

Carrefour Axess ve diğer kredi Axess kredi kartı ve Akbank kredilerinin başvuru takibi Akbank'ın web sitesinden yapılabiliyor.

Hiç yorum yok: