Vakıfbank Worldcard Şok Marketleri 10 TL Worldpuan Hediye Kampanyası

vakıfbank Worldcard sahibi iseniz ve market alışverişlerinde yüksek tutarlarda kazanç ve indirim kazanmak istiyorsanız Worldcard ve Şok marketleri işbirliği ile gerçekleştirilen son Worldpuan kampanyası tam size göre. 31 Mayıs'a kadar alışverişlerini Worldcard ile Şok marketlerinden yapanlar 10 TL Worldpuan kazanıyorlar. Alışverişlerin 100 TL ve üzerinde olması gerekiyor, tek seferde ya da farklı seferlerde yapılması ve peşin olarak gerçekleştirilmesi gerekiyor. Worldcard'ın Şok Marketleri kampanyasına katılmak ve market harcamalarında kazançlı çıkmak için öncelikle ilgili kampanya başvuru numarasına SMS atmak gerekiyor. SMS ile kampanyaya kayıt yaptırmak çok basit. Şok kampanyasına iştirak etmek isteyenlerin ŞOK yazıp boşluk bıraktıktan sonra Worlcard'larının kart numarasının son altı basamağını yazıp 6635'e SMS atmaları yeterli oluyor.



Şok marketleri işbirliği ile yürütülen Vakıfbank Worldcard 10 TL Worldpuan kampanyasına sadece bireysel müşteriler katılabiliyor. BusinessCard'lar kampanyaya iştirak edemiyor. Taksitle yapılan alışverişler ve Worldpuan kullanılarak yapılan ödemeler kampanya kapsamında kazandırmıyor. Kampanya kart bazında değil müşteri bazında yürütüldüğünden birden fazla Worldcard sahibi olanlar bir kere kampayadan yararlanabiliyor. Aynı gün içinde aynı üye işyerinden yapılan ödeme işlemlerinden sadece biri geçerlilik kazanıyor.

Şok Marketleri 10 TL Worldpuan kampanyası ile kazanılan Worldpuanlar 7 Haziran tarihinde Worldcard'lara yüklenecek. Bunun ardından kartlara işlenen Worldcard'ların 18 Haziran tarihine kadar kullanılması gerekiyor. TUrkcell, Avea ve Vodafone hatlarından kampanyaya katılım için kısa mesaj gönderilebiliyor. SMS gönderim ücreti Turkcell için 65 kuruş, Avea için 50 kuruş ve Vodafone için 40 kuruş olarak hesaplanıyor ve uygulanıyor.

Şok Marketleri 'Hepsi ünlü marka, fabrikadan halka' sloganıyla alışverişte yepyeni bir dönem başlattı. Şok'a gelenler kaliteli ve markalı ürünleri fabrikadan halka satış fiyatlarıyla alabiliyorlar. Şok Marketlerinin özelliği diğer ucuzluk sunan marketler gibi tanınmayan ve güvenilmeyen markalarda değil bilinen ve güvenilen markalarda şok indirimler sağlaması. Halkın bütçesine ve sağlıklı ürünler tüketmesine önemli katkılarda bulunan Şok Marketlerinin televizyon reklamlarında halkın gönlünde taht kurmuş olan Seda Sayan'ı izliyoruz.

Hiç yorum yok: