İş Bankası Maaş Müşterisine Hazır Avans

Belirli dönemlerde nakit ihtiyacı duyuyorsanız ancak uzun kredi taksitleri ödemek ya da kredi prosedürü ile uğraşmak sizin nakit çözüm şekliniz değilse İş Bankası'nın hazır avansı tam size göre. Hazır Avans İş Bankası'nın maaş müşterilerine özel hizmeti. Maaşlarını İşbank'tan alanlar sadece 9 TL’den başlayan sabit bir ücret ile İş Bankası Bankamatik makinelerinden nakit para çekimi yaparak hazır avanslarını kullanabiliyorlar. Hazır Avans 300 TL’den 2.500 TL’ye kadar kullanılabiliyor ve kısa süreli nakit ihtiyacı
hemen giderilmiş oluyor.

Bankamatikten anında kullanılan Hazır Avansı geri ödemek de çok pratik. Bunun için banka şubesine gitmeye, beklemeye ve ödeme işlemi yapmaya gerek kalmıyor. Yeni ayda İş Bankası yatırılan maaş üzerinden ödeme otomatik olarak yapılıyor. Kullanılan hazır avans miktarı ve işlem için alınan sabit ücret toplamı başka bir işleme gerek kalmadan banka tarafından otomatik olarak tahsil ediliyor. Maaş yattığı anda ödeme işlemi gerçekleştiriliyor ve borç kapatılmış oluyor.

İş Bankası Hazır Avans nakit sıkışıklığına kolay ve hızlı çözüm arayanlar ve başvuru, onay ve ödeme gibi aşamalarla uğraşmak istemeyen İş Bankası müşterileri için tasarlandı. Hazır Avans ile nakit kullanıp ihtiyaçları gidermek için maaşını İş Bankası aracılığı ile alıyor olmak yeterli. Hangi iş yerinde ya da sektörde olursanız olun maaşınız İş Bankası aracılığıyla ödeniyorsa Hazır Avans çekerek bütçenizi rahatlatabilir, otomatik geri ödeme imkanından yararlanabilirsiniz. Hazır Avans kolaylığından yararlanmak isteyenlerin İş Bankası şubesine uğrayarak Hazır Avans başvurusu yapmaları yeterli.

İş Bankası çalışanlara ve emeklilere sunduğu cazip kredi ve avans imkanlarıyla en çok tercih edilen bankalardan biri. Banka emekli maaş müşterilerine hesap işletim ücreti ödemeden maaşlarını alma, sıra beklememe ve cazip ihtiyaç kredisi seçeneklerini indirimli oranlarla kullanma gibi olanaklar sunuyor.

Hiç yorum yok: