ING Birikimli Turuncu Hesap ile Para Biriktirmek

'Ne ara biriktirdin sne?' dedirtecek bir yenilik olan birikim özelliğiyle şimdi Turuncu Hesap'ta para biriktirmek çok daha kolay. ING Turuncu Hesap vadeli gibi kazandıran ancak vade derdi olmayan, günlük getiri elde eden bir banka mevduat hesabı. Üstelik hesap işletim ücreti olmadan bir vadesiz hesabın yapabileceği herşeyi de yapıyor. En son olarak ING Turuncu Hesaba birikim özelliği eklendi. Bu özellik sayesinde ING Bank'ta bulunan bir diğer vadesiz hesaptan ya da ING Bonus Kart'tan otomatik ödeme talimatı verenler düzenli birikim yapıyorlar. ING Turuncu Hesap ile vade derdi olmadan, hesap işletim ücreti ödemeden yüksek faiz getirisi kazandırıyor.

ING Turuncu Birikimli Hesap talimatı ING Bank şubelerinin yanısıra bankanın internet şubesi aracılığıyla da verilebiliyor.

Düzenli birikim talimatı aylık olarak veriliyor. Talimat verilen tutar her ay aynı günde ING Vadesiz Mevduat Hesabından veya ING Bonus kredi kartından çekilerek Turuncu Hesaba aktarılıyor. Ertesi günden itibaren günlük olarak faiz getirisi elde edilmeye başlanıyor.



ING Bonus Card aracılığıyla düzenli birikim yapılıyorsa her ay karttan çekilen tutar minimum ödeme tutarına ekleniyor ve kredi kartının son ödeme tarihinde ING Turuncu Hesaba aktarılıyor. Eğer Turuncu Hesaba aktarılan tutar kredi kartına ödenmezse faiz işlemiyor, sözkonusu tutar karta geri iade ediliyor. O ay yaşanan ödememe durumu ya da herhangi bir sorun nedeniyle Turuncu Hesaba aktarım yapılamazsa hesapta varolan bakiye üzerinden faiz geliri elde edilmeye devam ediliyor. Bir sonraki ay otomatik aktarım işlemeye devam ediyor, yeniden talimat vermeye gerek olmuyor.
Merak ettikleriniz:

ING Turuncu Hesap birikim özelliğini kullanarak artık farkında bile olmadan tasarruf etmek mümkün. Zahmetsizce para biriktirmek isteyenler, düzenli birikim alışkanlığı olmayanlar ve bunu takip etmek istemeyenler için ING Turuncu Hesap otomatik birikim yapma fırsatı sunuyor. Düzenli birikim talimatı sayesinde her ay kolayca birikim yapmak mümkün oluyor.

Eşleri, çocukları ya da bir başka sevdikleri kişi adına birikim yapmak isteyenler o kişiler adına açılmış olan ING Turuncu Hesaba düzenli ödeme yapabiliyorlar. Başkalarının adına açılan Turuncu birikimli hesaba düzenli ödeme yapmak için kendi vadesiz hesabınızdan talimat verebiliyorsunuz. Kredi kartından talimat verilmesi için ise kart sahibi ve Turuncu Hesap sahibinin aynı kişi olması gerekiyor.

Turuncu Hesaba yatırılan tutar ya da otomatik ödeme ile hesaptan ve karttan aktarılan tutar o gün saat 17.00'dan itibaren faiz kazandırmaya başlıyor ve günlük olarak getiri elde ediliyor.

Yapılan son değişiklikle aynı kişi adına birden fazla ING Turuncu Hesap açtırmak artık mümkün. Böylece her Turuncu Hesabı ayrı bir amaç için kullanarak , farklı hedeflerle birikim yapmak ve her hesabı ayrı ayrı takip etmek şansı sunuluyor. ING Turuncu Hesaba ana hesaba bağlı olarak işleyen alt hesaplar eklemek de mümkün oluyor.

ING Turuncu Hesap açtıranlar 100.000 TL'ye kadar olan hesap tutarı için bugünlerde % 8 olarak uygulanan 30 gün süreli Hoşgeldin Faizi ve sonrasında rekabetçi yüksek faiz oranlarıyla getiri elde ediliyor.

Hiç yorum yok: