İş Bankası Hızlı Kredi Başvuru Kanalları

Türkiye İş Bankası'nda şimdi Hızlı Kredi var. Anında ön onay verilen, hızlı sonuçlandırılan ve hemen kullanılan bir ihtiyaç kredisi arıyorsanız Hızlı Kredi tam size göre. İş Bankası Hızlı Kredi başvurusu değişik kanallarla yapılabiliyor ve hemen başvuru sonucu alınıyor. Kredi başvurusu İş Bankası internet şubesinden, İş Bankası internet web sitesinden, İş Bankası telefon şubesinden (0 850 724 0 724), İş Bankası Bankamatiklerinden, İşWap, İşCep ve cep telefonundan SMS atarak gerçekleştirilebiliyor.

Hızlı Kredi başvurusunu internet şubesinden yapmak isteyenler Kredilerim veya Başvuru - Ürünler menülerinden birini tercih ederek bunun altında yer alan Hızlı Kredi seçeneği ile başvurularını yapabiliyorlar. İş Bankası internet sitesini ziyaret edenler Hızlı Kredi sayfasında yer alan Hemen Başvur linkine tıklayarak kredi başvurularını yapabiliyorlar. İş Bankası'nın 0 850 724 0 724 numaralı telefon şubesini arayanlar telefonlarında 5’i tuşlayarak kredi başvurusu işlemlerini başlatabiliyorlar. İş Bankası müşterisi olmayanların Hızlı Kredi başvurusu için cep telefonundan arama yapmaları gerekiyor.

İş Bankası ATM'leri olan Bankamatiklerden de Hızlı Kredi başvurusu yapılabiliyor. Kredi başvurusu kartlı veya kartsız işlem yaparak gerçekleştirilebiliyor. Bunun için ATM ekranında yer alan Başvurular menüsüne girildikten sonra görülebilen Hızlı Kredi seçeneği kullanılarak kredi başvurusunda bulunulabiliyor.

Cep telefonundan SMS atarak kredi müracaatı yapmak için aralarında boşluk bırakarak NAKIT TC KİMLİK NO KREDİ TUTARI ve AYLIK GELİR bilgilerini 4402’ye kısa mesaj göndermek yeterli oluyor. Hızlı Kredi başvurusunun yanıtı hemen cep telefonuna ulaşıyor. Gelen cevap ön onay niteliğinde olduğundan gerekli evraklarla İş Bankası şubesine giderek kredi başvurusunu tamamlamak gerekiyor. Şubede başvuru formunun doldurulması ve kimlik, gelir ve adres belgelerinin başvuru formuyla birlikte teslim edilmesi kredi başvurusunun tamamlanması için yeterli oluyor.

Hiç yorum yok: