Akbank Mini Konut Kredisi ile 630 TL Taksitle 50 Bin Lira

Akbank konut sahibi olmak isteyen ve düşük tutarlarda konut kredisi ihtiyacı olanlar için cazip koşullar sunan Mini Konut Kredisi kampanyasını hayata geçirdi. Akbank müşteriyle tanıştırılan yeni konut kredisi kampanyası ile 75.000 TL'ye kadar kullanılan kredilerde dosya masrafı tutarı 630 TL olarak uygulanıyor. Kredi kampanyası kapsamında 50 Bin Lira konut kredisi kullananlar aylık 630 TL kredi taksiti ödüyorlar. 75 Bin Lira konut kredisi alanlar ise 945 TL aylık taksit ödemesi yapıyorlar. Düşük tutarlarda konut kredisi ihtiyacı olanlar 'kira öder gibi ev sahibi olma' fırsatına bu kez gerçekten kavuşmuş oluyorlar.

Kredi 120 aya kadar vadelerle ve aylık % 0,74 faiz oranıyla uygulanıyor. Tüm tutarlar ve vadeler için 630 TL kredi kullandırım ücreti (dosya masrafı) ve ortalama 1.130 TL diğer masraflar söz konusu oluyor. Diğer masraflar olarak anılan masraf kalemleri 200 TL ipotek tesis ücreti, 630 TL ekspertiz ücreti, 180 TL tutarında 1 yıllık konut sigortası prim ücreti, 120 TL 1 yıllık DASK prim ücretinden oluşuyor.

Kampanya kapsamında 120 aya varan vadelerde 75.000 TL'ye kadar kredi kullanılabiliyor. 50.000 TL kredi 120 ay vadeyle aylık 630 TL taksitle geri ödeniyor. Düşük faiz oranlarıyla sunulan Akbank Mini Konut Kredisi kampanyası cazip ödeme koşulları ve sunduğu düşük taksitlerle geri ödeme fırsatıyla ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Akbank'ın Büyük Kırmızı Ev sitesinde yer alan hesaplama aracı kullanılarak ödenebilecek taksit tutarına göre ne kadar kredi kullanılabileceği hemen hesaplanabiliyor. Siteden diğer konut kredisi kampanyaları ve anlaşmalı olan konut projeleri hakkında detaylı bilgi almak mümkün. Akbank'la anlaşmalı olan konut projeleri Akbank'tan kredi kullananlara cazip imkanlar sunuyor, projeler için indirimli faiz oranları uygulanıyor.

Hiç yorum yok: