85 TL Taksitle Denizbank Cebimde Kredi Başvurusu Nüfus Cüzdanı ile

Denizbank'ın 3280 Cebimde Kredi kampanyalarında bir ilk. Denizbank kredi başvuru anlayışını kökten değiştiriyor. Şimdi Denizbank ihtiyaç kredisine cepten başvurular ön onaylı değil, kesin onaylı. Biliyoruz ki bankaların cep telefonundan yapılan kredi başvurularına gelen cevaplar ön onay niteliği taşıyor. Ön onay alan başvuru sahibinin banka şubesinden kredi başvurusunu devam ettirmesi gerekiyor. Denizbank 3280 Cebimde Kredi ile şimdi cep telefonuna gelen kredi cevap mesajı ön onay değil, kesin kredi onayı anlamını taşıyor.

Cebimde Kredi'nin başvuru numarasını bilmeyen yok: 3280. Türkiye'nin en popüler cepten kredi başvuru servislerinden biri olan Cebimde Kredi'de çok şey değişmedi aslında. Yine aynı işlemleri yaparak, yani KREDİM yazdıktan sonra TC kimlik numaramızı da yazıp 3280'e kısa mesaj göndererek Cebimde Kredi başvurusu yapıyoruz. Ancak kredi başvurusunun ardından cep telefonuna gelen kredi onay mesajı bundan sonra ön onay değil, kesin onay olarak kabul ediliyor.

Ön onaylı değil, kesin onaylı Cebimde Kredi başvurusunu tamamlayıp kredi onaylarını alanların en yakın Denizbank şubesine sadece nüfus cüzdanı ile giderek kredi işlemlerini tamamlaması ve kredilerini alması gerekiyor. Şube tarafından nüfus cüzdanı dışında hiçbir belge istenmiyor.

Kredi 85 TL'^den başlayan taksitlerle kullanılıyor. 85 TL'den başlayan taksitler 36 ay vade ve 4.000 TL kredi için geçerli. İlk 6 ay boyunca 85 TL taksit ödenmesinin ardından aylık taksit tutarı artıyor. Kredi kampanyası ile en fazla 15 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Kredi başvurusu internetten Denizbank web sitesi aracılığıyla da yapılabiliyor. 3280 Cebimde Kredi ile yine hayat Deniz'de güzel olmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok: