Sıfır Faizli Taksitli Nakit Avans Halkbank Paraf Kart ile

Halkbank'ın ayrıcalıklı kredi kartı Paraf Kart Sıfır Faizli Taksitli Nakit Avans kampanyasına devam ediyor. Yaz aylarının sıcaklığının hissedilmeye başladığı şu günlerde ayrıcalıkla kredi kartı Paraf Card sahibi olanlar ay sonuna kadar 0 faizli nakit avans kullanabiliyorlar. 6 taksitli nakit avans çekimi işlemi için faiz uygulanmıyor.

Paraf Card ile 6, 12 ve 18 ay taksitli olarak nakit avans işlemi yapılabiliyor. Değişik vade seçenekleri sunan Taksitli Nakit Avans kampanyası ile tek seferde en az 200 TL, en çok 5.000 TL tutarında nakit avans çekilebiliyor. Kampanyada toplamda en fazla 5.000 TL Taksitli Nakit Avans işlemi gerçekleştirebiliyor.

6 taksit için sıfır faiz sözkonusu olurken 12 ve 18 taksit için % 0,89 faiz oranı uygulanıyor. Yapılan taksitli nakit avans işleminden % 3 + 3 TL nakit çekim ücreti alınıyor. Paraf Kart sahibi olanlar taksitli nakit avans işlemlerini Halkbank Şubelerinden, ATM'lerden, Halkbank İnternet Şubesinden ve 444 0 400 numaralı Halkbank Dialog telefon bankacılığından yapılabiliyor. ATM'den nakit avans çekilmesi durumunda çekilecek tutar ATM'nin günlük para çekme limitini aşamıyor. Nakit avans çekimleri karta tanımlanan nakit avans limitinin kullanılmamış bölümüne kadar gerçekleştirilebiliyor.

Taksitli nakit avans işlemini sadece bireysel Paraf Kart sahipleri gerçekleştirebiliyor. İşlemin yapılabilmesi için gerekli yasal zorunlulu gereği belirli kredi kartı ödeme oranlarının tutturulmuş olması ve kart ödememesi nedeniyle kartın nakit çekime kapalı olmaması gerekiyor. Nakit avans çekimlerinin ardından işlemin iptali sökonusu olmuyor, ancak istenirse erken kapama yapılabiliyor. Erken kapama işlemi sadece Halkbank şubeleri tarafından yapılabiliyor.

Hiç yorum yok: