Üretici Kartla Turkcell Fatura Ödemesi Hasatta

Üretici Kart, Turkcell faturalarını hasada erteliyor. Şimdi çiftçiler de Deniz'e giriyor. Deniz'e giren çiftçiler Üretici Kart'larını kullanarak birçok avantajlı kampanyadan birden yararlanıyorlar. Denizbank Üretici Kart'ın sunduğu imkanlardan biri de Turkcell faturalarının hasada ertelenmesi. Reklam filmlerinde Beyazıt Öztürk'ün Tayfun Talipoğlu'na söylediği gibi dert dedektörü olmayın ve tüm avantajlardan yararlanmak için bir an önce denizse girin.

Üretici Kart Başvurusu Nasıl Yapılıyor? Denizbank Üretici Karta başvuru yapmak çok kolay. Cep telefonunu çıkartıp mesajlar bölümünden 4415'e SMS atmak yeterli. Mesaj metnine URETICI yazdıktan sonra aralarında boşluk bırakarak T.C. Kimlik numarasını ve yaşanılan ilin plaka kodunu ekleyerek 4415’e kısa mesaj olarak göndermek başvuru yapmak için yeterli. Üretici Kartla ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olmak isteyenler tarımsal bankacılık hizmeti veren Denizbank şubelerinden ya da 444 6 800 numaralı Denizbank Tarım Hattı’ndan geniş bilgi alabiliyorlar.

Çiftçi dostu Denizbank Üretici Kart, Turkcell faturalarının ödemesini hasada erteliyor. Turkcell hattı kullanan üreticiler tüm yıl boyunca herhangi bir fatura ödemeksizin cep telefonundan konuşuyor ve mesajlaşıyor. Faturayı ise hasat zamanında ödüyorlar. Bu hizmetten yararlanmak için herhangi bir faiz ödenmiyor. Turkcell faturaları 0 faizle hasada erteleniyor. Bunun için Turkcell faturalarının Üretici Kartla ödenmesi için otomatik ödeme talimatının verilmesi gerekiyor. Yıllık olarak en fazla
600 TL'ye kadar tutarlardaki cep telefonu faturaları faizsiz olarak hasatta ödeniyor. Tarım Bankacılığı hizmeti veren Denizbank şubelerinden kampanya için başvuru yapılabiliyor. Kampanyaya katılmak için faturalı hat sahibi Bireysel Turkcell abonesi olmak gerekiyor. 600 TL'lik yıllık limitin aşılması durumunda aylık % 2.75 faiz uygulanıyor.

Üretici Kartın devam eden diğer kampanyalarından birisi de Petrol Ofisi işbirliğiyle gerçekleştirdiği akaryakıt ve madeni yağ kampanyası. Buna göre akaryakıt ve madeni yağ alışverişlerini Üretici Kartlarını kullanarak Petrol Ofisinden yapanlar ödemelerini 5 ay sonra yapıyorlar.

Hayat Deniz’de Güzel! ana fikriyle yola çıkan Denizbank çiftçilerin hayatını da kolaylaştırmak için Bağ-Kur prim ödemelerini de Üretici Kartla yapma imkanı sunuyor. Aylık prim ödemelerini Üretici Kartla yapanlar geri ödemelerini hasatta gerçekleştiriyorlar. Böylece çiftçilerimiz Bağ-Kur primlerini düzenli ödeme ve emeklilik ve sağlık hizmetlerinden aksamadan yararlanma imkanına kavuşuyor. Bağ-Kur ödemeleri her ay Üretici Kart ile düzenli olarak yatırılıyor, ödemeler ise çiftçi tarafından hasatta yapılıyor.

Hiç yorum yok: