Halkbank Paraf Kart Taksitli Nakit Avans 0 Faiz Kampanyası

'Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta' anlayışıyla yola çıkan Halkbank’ın kredi kartı Paraf Kart bu kez Taksitli Nakit Avans uygulamasında bir ayrıcalık yaşatıyor. Paraf Kart düzenlediği kampanyalarla ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Paraf Kart’ın yeni kampanyasıyla 0 faizli taksitli nakit avans kullanılabiliyor. Paraf Kart kullanıcıları bu kez kendilerine özel olarak sunulan bu fırsatla acil nakit para ihtiyaçlarını faiz ödemeden karşılıyorlar.

Ay sonuna kadar devam edecek Halkbank Paraf Kart Sıfır Faizli Nakit Avans Kampanyası ile 6 ay taksitli olarak nakit avans kullananlar faiz ödemiyorlar. Paraf Kart ile 6 ay dışında 12 ve 18 ay taksitli olarak da nakit avans kullanılabiliyor.

Paraf Kart ile tek seferde minimum 200 TL, maksimum 5.000 TL nakit çekim işlemi yapılabiliyor. Nakit avans çekimi ayrıca karta tanımlanan çekim tutarını da aşmamak zorunda. ATM'den yapılan işlemlerde çekilebilecek tutar günlük çekim limitini aşamıyor. Ancak ertesi gün yeniden nakit avans çekim işlemi yapılabiliyor.

6 taksit için sıfır faiz uygulanan kampanyada % 3 + 3 TL nakit çekim ücreti sözkonusu. Çekilen tutarın % 3'ü oranındaki kısma ek olarak 3 TL çekim ücreti peşin olarak alınıyor ve ilk ekstreye yansıtılıyor. Paraf Kart kullanılarak yapılan 12 ve 18 ay taksitli nakit avans çekimi için % 0,89 faiz oranı uygulanıyor. Her durumda taksitli nakit avans işleminden % 3 + 3 TL nakit çekim ücreti alınıyor.

Taksitli Nakit Avans işlemi en kolay ATM'lerden yapılabilmekle birlikte Halkbank şubelerinden, bankanın internet şubesinden ve 444 0 400 Halkbank Dialog telefon bankacılığı aracılığıyla da gerçekleştirilebiliyor.

Taksitli Nakit Avans kampanyasından ticari olmayan bireysel müşteriler işlem tarihi itibariyle Paraf Kartlarının nakit avans işlemlerine açık olması koşuluyla yararlanabiliyorlar. Taksitli nakit avans işlemleri iptal edilemiyor, ancak erken kapama yapılabiliyor. Erken kapama işlemi sadece Halk Bankası şubelerinden olabiliyor. Taksitli nakit avans kullanan kartların son ödeme tarihleri borç bitene kadar değiştirilemiyor. Taksitlerin zamanında ödenmesi halinde kesinleşmiş borç tutarına ayrıca faiz uygulanmıyor.

Hiç yorum yok: