Emekli Maaşını Denizbank'a Aktar 250 TL Bonus Kazan

Denizbank'tan emeklilere ikramiye gibi Bonus fırsatı geldi. Emeklilere özel son kampanya ile emekli maaşını Denizbank'a transfer edenler 100 TL tutarında Hoş Geldin Bonus hediyesi kazanıyorlar. Denizbank bununla da kalmıyor. Maaşını Deniz'e transfer eden emekliler Emekli Bonus kullanarak 1 yıl süresince market alışverişlerinde 150 TL’ye varan Bonus kazanıyorlar. 'Hayat emeklilere Deniz'de güzel' dedirten emekli maaşı transfer kampanyasına katılan emekliler hayatın tadını Denizbank'ta çıkarıyorlar.

Kampanya 15 Haziran tarihine kadar devam ediyor. Bu tarihe kadar Emekli Bonus kredi kartı ile Kurtaran Hesap başvurusu yapan ve başvuruları onaylanan ve 31 Ağustos tarihine kadar emekli maaşlarını transfer ederek DenizBank’tan almaya başlayan emekliler kampanyadan yararlanabiliyor. SGK çatısı altındaki SSK, Emekli Sandığı, Bağkur emeklileri kampanyaya katılabiliyorlar. Şu anda Emekli Bonus kredi kartı ve kurtaran hesabı olan ancak maaşlarını başka bankadan alan emekliler 31 Ağustos'a kadar maaş transferlerini gerçekleştirerek kampanya kapsamında Bonus kazanabiliyorlar.



Emekli maaşı transfer işlemleri Denizbank şubelerinden yapılabildiği gibi PTT’den alınan e-devlet şifresi ile e-devlet sitesi (turkiye gov tr) üzerinden de gerçekleştirilebiliyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun tüm emeklilerinin katılabildiği 250 TL Bonus kampanyası ile emekli maaş ödemeleri DenizBank’a yatmaya başlayan Kurtaran Hesap sahiplerinin Emekli Bonus kredi kartlarına 100 TL Hoş Geldin Bonusu işleniyor. Emekli Bonus ile bir yıl içinde yapılacak market harcamaları ile de aylık en fazla 30 TL, yıllık en fazla 150 TL olmak üzere % 10 Bonus kazanılıyor. Böylece toplamda 250 TL'ye varan Bonus kazanılmış oluyor. Kampanyadan yararlanmak için mutlaka Emekli Bonus kredi kartı ve Kurtaran hesabı sahibi olmak gerekiyor. Hoş Geldin Bonus'unun iptal edilmemesi için Emekli Bonus kartın bir yıl boyunca iptal edilmemesi ve maaş ödemelerinin bir yıl boyunca başka bankaya aktarılmaması de bir diğer koşul. Kredi kartı iptali veya maaş banka değişikliği olması durumunda kazanılan Hoş Geldin Bonus'u karta borç olarak yansıtılıyor.

Kampanya Denizbank'a yeni transfer edilecek emekli maaşları için geçerli olduğu için şu anda emekli maaşlarını DenizBank’tan alanlar ve daha önce yapılan emekli maaşı aktarımı kampanyalarına katılanlar bonus kampanyasından faydalanamıyor. Denizbank'ın emekli müşterileri avantajlı faiz oranları, uygun ödeme koşulları ve 60 aya varan vadeler ile uygun ve ucuz kredi kullanabiliyorlar. dosya masrafsız olarak kullanılan emeklilere özel kredide faiz oranları % 0,99'dan başlıyor. Bunun yanında elektrik faturaları için otomatik ödeme talimatı veren Emekli Bonus sahipleri 30 Haziran'a kadar elektrik faturalarını % 10 indirimli ödüyorlar.

Hiç yorum yok: