Ziraat Bankası Kredili Mevduat Hesabı

Ziraat Bankası Kredili Mevduat Hesabı hesapta para olmasa bile para çekme, alışveriş yapma ve fatura ödeme imkanı sunuyor. Kesintisizi müşteri memnuniyetini ve müşteriyi sürekli hizmeti hedefleyen Ziraat Bankası hayatta karşımıza çıkacak aksiliklerin rahatımızı bozmasına engel oluyor. Acil paraya ihtiyaç duyabiliriz, ödenmesi gereken faturalar vardır ya da alışveriş yapmak zorundayızdır ama tüm bu durumlarda banka hesabımızda o an için para olmayabilir. Karşımıza çıkabilecek bu gibi durumların hayatımızı zehir etmesini yaşamaya artık gerek yok. Hesapta para olmasa bile faturalarımızı düzenli ödeyerek gecikme zamlarından, hatta hizmetin kesilmesinden, nakit ihtiyacı duyduğunda bunu nereden karşılayacağını bilememe telaşını yaşamaktan müşterilerini kurtarmayı amaçlayan Ziraat Bankası yepyeni bir mevduat hesap türünü bankacılık ürünleri arasına ekledi: Kredili Mevduat Hesabı.

Ziraat Bankası'nın banka kartı Bankkart ile beraber çalışan bu hesap sayesinde mevduat hesabında para olmasa bile ATMlerden ya da şubelerden para çekilebiliyor. Böylece para sıkışıklığı yaşadığımız bir anda Kredili Mevduat Hesabı kurtarıcı oluyor. Bankkart ile ATM'lerden 7 gün 24 saat para çekme işlemi yapılabiliyor.

Kredili Mevduat Hesabı ile faturaları için otomatik ödeme talimatı verenler de fatura gününü unutma, o anda faturayı ödeyecek parayı bulma gibi korkulardan kurtulmuş oluyorlar. Hesapta para olmasa bile faturalar gecikmeksizin ödeniyor ve muhtemel bir hizmet durdurulması kabusunun önüne geçilmiş oluyor. Hayat sıkıntı çekmeden, keyfimiz bozulmadan devam ediyor.

Kredili Mevduat Hesabı sahipleri hesaplarında para olmasa bile alışveriş keyiflerini devam ettiriyorlar ya da zaruri alışverişlerini yapabiliyorlar. Kredili Mevduat Hesabı sayesinde hesapta para olmasa bile Bankkart ile alışveriş yapmak mümkün oluyor.

Hesapta para yokken harcama ve ödeme yapıldığında hesap eksiye dönmüş oluyor. Hesaba yeniden para yatırılana kadar geçen günler sayısınca faiz hesaplanıyor. Hesaba hesap sahibi ya da başka biri tarafından para yatırılınca ya da örneğin maaş ödemesi hesaba geçince borç olan tutar otomatik olarak kapatılıyor ve faiz işletimi durduruluyor. Böylece borcu ödemek için çoğu zaman şubeye bile gitmeye gerek kalmıyor. İşleyen faiz ay (veya üç ay) sonunda kesiliyor ve hesaba para yatınca sıfırlanıyor.

Kredili Mevduat Hesabı için hayat sigortası yapılması zorunluluğu aranmıyor. Hesap açtırmak isteyenlerin Ziraat Bankası şubelerini ziyaret etmesi gerekiyor.

Hiç yorum yok: