Finansbank Vakti Geldiyse Nakdi Cebinde Kredi Kampanyası

Finansbank'ın televizyon reklamlarıyla desteklenen yeni kredi kampanyası başladı. Aslında 5030 Para Cepte ihtiyaç kredi kampanyalarından bir yenisi olan Vakti Geldiyse Nakdi Cebinde kampanyası ilginç reklam filmleriyle dikkat çekiyor. Reklam filmlerinden birinde kasap borcunu ödemekte zorlanan bir vatandaş borçla ilgili dizeler yazarken Finansbank'ın yeni kredi kampanyasından haberdar olarak rahatlıyor. Kasap hesabın kapanma vakti geldiği konusunda vatandaşı uyarıyor, nakit sıkışıklığı çeken vatandaş ise 'kapama' diyerek şiirsel konuşmasını devreye sokuyor: 'Kapama vakti geldiyse kasaptan, bir hüzün kalkar bu kasaptan... Biraz daha zaman tanı arkadaş, bihaber misin esnaflıktan? Sözümüz söz...' reklam replikleriyle bir kasap dükkanında geçen eğlenceli reklam son günlerde adete günlük hayatımızı anlatması açısından vatandaşın gözdelerinden oldu.

Finansbank'ın yeni kredi kampanyasında aslında çok şey değişmedi. Başvurular yine cep telefonundan yapılabiliyor ve kredi başvuru ön onayı hemen cep teelfonuna geliyor. Kredi başvurusu için SMS gönderilmesi gereken kısa mesaj numarası yine aynı: 5030. Para Cepte kredi kampanyalarının artık klasikleşmiş olan başvurusu numarası olan 5030'a SMS atanlar Finansbank'ın yeni ihtiyaç kredisi için başvuru yapmış oluyorlar. SMS mesajına ne yazmak gerekiyor diye soracak olanlara söyleyelim, T.C. kimlik numarası dışında birşey yazmak gerekmiyor. T.C. kamlik numaralarını yazarak 5030'a kısa mesaj gönderenler kredi ön başvurularını yapmış oluyorlar.

Finansbank'ın 'Vakti Geldiyse Nakdi Cebinde' sloganıyla akıllarımıza yerleşen yeni kredi kampanyası üç değişik ihtiyaç kredisi seçeneği sunuyor. Dileyenler 3.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisi tutarları için 12 ay vadeye kadar kredi başvurusu yapıyorlar ve aylık % 0,49 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanıyorlar. 15 ay vadeyi tercih edenlere ise % 0,69 faiz oranı uygulanıyor. Kredinin dosya masraf tutarı 314 TL.

Bir diğer seçenek ile artan taksitli ihtiyaç kredisi tercih edilebiliyor. Bu seçenekte 60 ay vadeli kredi kullanılabiliyor. Krediyi kullananların ilk yıl için aylık taksit tutarları 5.000 TL için 60 TL, 10.000 TL için 120 TL oluyor. Kredinin aylık taksit tutarları her yıl artıyor. Her 12 aylık vade döneminde 5.000 TL kredi için 45 TL, 10.000 TL için 90 TL taksit artışı sözkonusu oluyor. Kampanyada geri ödemeye 3 ay sonra başlama seçeneği de sunuluyor. Artan taksitli kredi için uygulanan faiz oranı % 1,38, azami kredi tutarı ise 10.000 TL.

Finansbank'ın kredi kampayasında bir diğer kredi seçeneği ise dosya masrafsız ihtiyaç kredisi. Dosya masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyasında aylık faizi oranları % 1,58'den başlıyor.

Kredi başvurusunun tamamlanması için banka tarafından sadece kimlik belgesi ve gelir belgesi isteniyor.

Hiç yorum yok: