CardFinans 1000 TL’ye Kadar Bedava Kredi Kampanyası

Bugünlerde herkese bir CardFinans lazım. Çünkü şimdi CardFinans başvurusu yapanlar 1.000 TL'ye kadar Bedava Kredi kullanıyorlar. Finansbank popüler ve çok işe yarayan kredi kartı CardFinans Mayıs ayına yönelik sürpriz bombasını patlattı. Kart Finans başvurusu yapanlar bedava kredi kullanma fırsatına kavuşuyorlar. Hem de 10 ay vadeli. Bedava Kredi için herhangi bir faiz ya da ücret ödemesi sözkonusu olmuyor. CardFinans Bedava Kredi faizsiz ve ücretsiz olarak kullanılıyor.

Kampanyadan yararlanmak ve bu süper fırsatı değerlendirmek için Mayıs ayı içerisinde ilk kez CardFinans bireysel kredi kartı başvurusu yapmak ve kredi kartı onayı almak gerekiyor. Kredi kartı başvurusu yapanlar ve kart başvurusu onaylananlar 1.000 Lira'ya Bedava Kredi kullanabiliyorlar. Bedava Kredi fırsatı 31 Temmuz’a kadar değerlendirilebiliyor. Bedava Kredi en az 250 TL ve en fazla 1.000 TL olarak tek seferde çekilebiliyor. Bedava Kredi'nin mutlaka 10 ay vadeli olarak kullanılması gerekiyor. Bedava Kredi çekim işlemi Finansbank ATM’lerindeki Anında Kredi menüsünden yapılabiliyor. 10 ay dışında bir vadenin seçilmesi durumunda şu an mevcut olan Anında Kredi fiyatlaması geçerli oluyor.

Bedava Kredi geri ödemeleri 10 eşit taksitte 10 ayda yapılıyor. İlk taksit işlem tarihinden sonra ilk kesilecek ekstreye yansıtılıyor. Ekstreye yansıtılan taksit tutarının son ödeme tarihine kadar ödenmesi halinde herhangi bir faiz söz konusu olmuyor. Ancak son ödeme tarihine kadar ödeme yapılmaması durumunda diğer kredi kartı borçlarına uygulanan faiz oranları ile faiz işletiliyor.

CardFinans Bedava Kredi'nin 31 Temmuz tarihine kadar ATM'lerden tek seferde ve 10 taksitli olarak kullanılması gerekiyor. Finansbank'ın Fix Card ve CardFinans GO bireysel kredi kartları, Ticari kartlar ve CardFinans Nakit Kart kampanyadan yararlanamıyor. Faizsiz ve kredi kullandırım ücreti ödemeden Bedava Kredi kullanmak isteyenlerin yolu bugünlerde Finansbank'a düşüyor.

Hiç yorum yok: