ING Bank İhtiyaç Kredisi 0,99 Faiz Oranıyla 20000 TL

'Düşük faizli kredi' arıyorum diyorsanız ING Bank'ın son kredi kampanyası tam size göre. ING Bank Mayıs ayı İhtiyaç Kredisi kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. Kampanya kapsamında faiz oranları % 0,99'dan başlayan oranlara düştü. Düşük faiz yüzdeleriyle iyi bir kredi arayanlar şimdi ING Bank'ta buluşuyor. ING Bank İhtiyaç Kredisi 20.000 TL'ye kadar anında kredi kullanma imkanı ile kredi kullanıcılarını selamlıyor. Üstelik bankanın sunduğu vade teklifi de çok cazip: ING'nin son ihtiyaç kredisi tam 60 aya varan vadelerle kullanılıyor. Kredisini bugün kullananlar ödemelerini taksit taksit yapıyorlar. Kredi geri ödemesi 5 yıla yayılan uzun dönem içinde düşük aylık taksitlerle yapılıyor.

Sadece %0,99’dan başlayan faiz oranları sunan kampanya ile ING Bankası kredi yarışı içindeki bankalar arasında bir kez daha tüm dikkatleri üzerinde topluyor. ING Bank'ın Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi'nin kredi kullanıcıları tarafından fark edilmemesi gerçekten zor. Üst limiti 20.000 Türk Lirası olan kredinin faiz oranı 3 ile 18 arasında kalan vadelerde % 0,99. Kredi vadesini 24 ay ile 60 ay arasında tercih edenlerden talep edilen aylık faiz oranı ise % 1,04. ING Bank'ın Mayıs ayına özel kredisinde dosya masrafı 250 TL olarak uygulanıyor. Kampanya başvuruları 31 Mayıs tarihine kadar yapılabiliyor.

ING'nin aylık 99 TL'den başlayan taksitlerle sunduğu 7.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası da halen soma ermedi. 'Uygun kredi alırken ING'de tanıdığa ihtiyacın yok' repliğiyle televizyon reklamlarından da tanıdığımız kredi kampanyası büyük ilgi görmeye devam ediyor. ING reklamlarında toplumun her kesiminden insanlar ve genç bankacılar yer alırken Acun Ilıcalı'nın ve ING'nin sevimli aslanının reklamlara katkısını da yadsımamak gerek. Kısa sürede Türk insanının sempatisini kazanan reklamlar ING Bank'ın kredi piyasasındaki pazar payını da olumlu etkileyeceğe benziyor.

Kefilsiz ve gelir belgesiz olarak kullandırılan ING Bank ihtiyaç kredilerine başvurular sadece nüfus cüzdanı ile yapılıyor. Kredi başvurularının sabah saatlerinde yapılması halinde kredi aynı gün içinde çıkıyor. ING Bank'ta her ihtiyaca göre bir kredi her zaman bulunuyor. Üstelik uygun koşullarla ve ING'de bir tanıdığa ihtiyaç duymadan.

Hiç yorum yok: