Finansbank Altın Biriktiren Hesap ile Tasarruf ve Kazanç

Finansbank Altın Biriktiren Hesap ile şimdi tasarruf yapmak çok kolay. Hem de altın olarak. Yepyeni bir birikim anlayışı yönteminin kapılarını açan Finansbank Altın Biriktiren Hesap ile kolaylıkla altın birikimi yapılabiliyor. Üstelik yapılması gereken tekşey bir kere talimat vermek. Finansbank Altın Biriktiren Hesap ile tek bir talimatla düzenli altın alımı yoluyla birikim yapmak mümkün oluyor. Otomatik altın alım talimatı Finansbank kredi kartından ya da Finansbank’taki vadesiz bir hesaptan verilebiliyor. Tamamen kart ve hesap sahibinin insifiyatinde olan olan düzenli altın birikimi için talimat verilmesi işleminde tutarları müşteri belirliyor. Kart sahibi ya da vadesiz hesap sahibinin belirlediği altın gramı karşılığı olan tutar her ay kredi kartından ya da vadesiz hesaptan çekiliyor ve parayla gram altın alımı yapılıyor.

Her ay düzenli altın birikimi talimatı vererek Altın Biriktiren Hesap açtırmak ve tasarruf yapmak isteyenlerin Altın yazıp 2273′e göndermeleri bankanın kendileriyle iletişim kurması için yeterli. Finansbank yetkilileri SMS atanlara kısa sürede geri dönüyor ve hesap açılım işlemi hakkında bilgi veriyor. Otomatik olarak gram altın alım talimatının verilmesinden sonra her ay istenen tutarda gram altın satın alınıyor ve Altın Biriktiren Hesaba yatırılıyor. Otomatik altın alım talimatı minimum yarım (0,5) gram altın için verilebiliyor. Maksimum 100 gram altın alımı için düzenli alım talimatı verilebiliyor. Başlangıçta belirli bir tutar için talimat verenler istedikleri zaman alım tutarını değiştirebiliyorlar. Alım tutarını değiştirerek otomatik alınacak gram altın tutarı azaltılabiliyor ya da yükseltilebiliyor.

Altın Biriktiren Hesap için işletim ücreti uygulanmıyor. Finansbank'ta vadesiz altın hesabı olanlar bu hesaptan da otomatik alım talimatı verebiliyorlar.

Finansbank Altın Biriktiren Hesap ile sadece altının gram fiyatındaki muhtemel yükselişten para kazanılabiliyor. Hesapta herhangi bir faiz kazancı sözkonusu olmuyor. Hesaba ara ödemeler yaparak hesaptaki altın miktarını yükseltmek de mümkün oluyor. altın Biriktiren Hesaba yapılacak ara ödemeler en az 1 gram en fazla 10.000 gram olarak gerçekleşebiliyor.

Finansbank Altın Biriktiren Hesap faiz getiren bir vadeli altın hesabı olmamakla birlikte birikimin sağlanabilmesi ve düzenli alımların ne kadar süreyle yapılacağının banka tarafından bilinmesi için belirli süreli olarak açılıyor. En az 5 yıl en fazla 10 yıl için düzenli altın birikimi yapmak için otomatik talimat verilerek Altın biriktiren Hesap açılabiliyor. Sürenin dolmasıyla birlikte hesapta biriken altın tutarı hesap sahibine toplu olarak ödeniyor. Hesabın vadesi dolmadan önce para çekilmesi durumunda otomatik altın alım talimatı iptal edilmiş oluyor.

Finansbank Altın Biriktiren Hesap açtırmak isteyenlerin “Altın” yazıp 2273′e SMS göndermeleri yeterli. SMS göndermek istemeyenler tüm Finansbank Şubeleri’nden ve 0850 222 0 900 Telefon Bankacılığı'ndan Altın biriktiren Hesap açtırabiliyorlar.

Hiç yorum yok: