ING Bank 0,58 Faizli Tweet Kredi

Sosyal medyanın hayatımızdaki yerini kimse inkar edemez. Pek çok oluşum artık Tweetter'da ya da Facebook'da şekilleniyor. İş dünyasının ve bankacılık sektörünün de yeni dönem medya gücünün karşısında durması beklenemezdi. Sosyal medyanın ve müşterilerinin internetteki örgütlenmesinin gücünün farkında olan ING Bank buradan gelen taleplere göre hizmetlerini şekillendirmeye başladı. Bunun ilk örneklerinden biri Tweet Kredi oldu. Tweetter'da hesabı olan ve yazışan ING Bank müşterileri bankanın faiz politikasını belirledi ve yön verdi. Müşterilerine ve düşüncelerine saygı duyan ING Bank onların istekleri doğrultusunda Tweet Kredi'yi oluşturdu ve faiz oranını belirledi. Aslında bu yepyeni ihtiyaç kredisinin faiz oranını belirleyen sosyal medya kullanıcıları oldu.

ING Bank İhtiyaç kredisi faiz oranını bankanın müşterileri belirledi. Bankacılık alanında ilk defa gerçekleşen uygulama ile 26 Mayıs akşamı yayınlanan Survivor programı süresince #BirTweetimeBakar hashtag’ini kullanarak tweet attılar. Bunun sonucunda ING Bank Tweet Kredi faiz oranı ortaya çıktı ve ihtiyaç kredisinin % 0,88 olan faiz oranı % 0,58’e indi. Müşterilerinin fikirlerine ve isteklerine her zaman saygı duyan ING Bank bu talep doğrultusunda başlattığı Tweet Kredi kampanyası ile sadece tweet gönderenlere değil, herkese yönelik olarak düşük faiz uygulamasına başladı.

Sadece Tweetter kullanıcılarının değil, herkesin faydalanabileceği bu kredi kampanyasında faiz oranı % 0,58 olarak uygulanıyor. ING Bank Tweeet Kredisinde kullanılabilecek kredinin üst limiti 5.000 TL. Kredinin geri ödemeleri 9 ay ile 18 arasında değişen sürelerde gerçekleşiyor. Tüm vade ve tutarlar için 149 TL dosya masrafı alınıyor. Kampanyanın sona ermesine çok az süre kaldı. ING Bank'ın yeni dönem kredisi Tweet Kredi'ye başvuru yapmak için kefil istenmiyor, gelir belgesi talep edilmiyor.

Hiç yorum yok: