Paraf Kart Başvurusu SMS ile Cepten ve İnternettten Yapılabiliyor

Halkbank'ın ayrıcalıklı kredi kartı başvurusu için Halk Bankası şubelerine kadar giderek yorulmaya gerek yok. Paraf Kart başvurusu internetten kolayca yapılabiliyor. Cepten Paraf Kart başvurusu yapmak çok kolay. PARAF yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaralarını yazıp 3452’ye SMS gönderenler cep telefonundan başvuruyu tamamlamış oluyorlar.

Online olarak Paraf kredi kartı başvurusu yapmak isteyenlerin Halkbank'ın internet sitesini ya da Paraf Kart sitesini ziyaret etmeleri yeterli oluyor. Bankanın web sitesinde yer alan site menüsünden bulunabilecek 'kredi kartları' linki sizi doğrudan Paraf Kart'ın web sayfasına götürüyor. Paraf Kart'ın web sayfasında ise kartın ayrıcalıkları ve sunduğu imkanlar tanıtılırken aynı zamanda kart için bir başvuru formu eklenmiş. Hızlı Başvuru Formunu dolduranlar kolay ve çabuk şekilde Paraf Kart başvurusu yaparak Paraf Kart'ın ayrıcalıklarla dolu dünyasında yer alabiliyorlar.

Başvuru formunda ev ya da işyeri olarak adres tipinin seçilmesinin ardından, TC kimlik numarası, e-posta adresi ve cep telefonu bilgileri dolduruluyor. Bulunulan şehir ve ilçe seçildikten sonra semt ve adres bilgilerini girmek gerekiyor. Başvuru formunda başvuru yapılan kart türü ve sizin için uygun olan Halkbank şubesinin de seçilmesi isteniyor. Gerekli bilgilerin doldurulmasının ardından Gönder butonuna basılması ile Paraf Kart başvurusu yapılmış oluyor. Halkbank'tan size kısa sürede dönüş yapılıyor. Kuşkusuz dileyenler internet yerine doğrudan Halkbank şubesine gidip kart başvurusu yapabiliyorlar.

Ayrıcalıklar bu Paraf'ta sloganıyla tanınan Halk Bankası'nın ünlü kredi kartı sunduğu pek çok avantajla belleklerde yer etti. Son sunulan avantajlar arasında 0 faizli olarak taksitli nakit avans çekme imkanı da bulunuyor. Paraf Kart'la 6 taksitli olarak 0 faizle ve % 3 + 3 TL komisyonla avans çekilebiliyor.

Paraf Kart'ın yeniliklerinden bir diğeri ise yapılan alışverişlere sonradan taksit yaptırma imkanı. Üstelik 18 aya varan taksit sayısıyla. Paraf Kart'la alışveriş yaptıktan sonra taksitlendirme işlemi gerçekleştirmek isteyenlerin Halkbank İnternet Şubesindeki Kredi Kartları bölümünden veya 444 0 400 Halkbank Dialog numarasını arayarak taksitlendirme talimatı vermeleri gerekiyor. En az 50 TL tutarında alışveriş taksitlere böldürülebiliyor. 3,6,9,12,15 ya da 18 ay taksitlendirme seçenekleri mevcut.

Hiç yorum yok: