Denizbank Üretici Kart ile Şimdi Harca Hasatta Öde

Çiftçinin ve tarım üreticisinin dostu Denizbank sunduğu Üretici Kart hizmetiyle çiftçinin ödemelerini erteliyor. Üretici Kartını kullanan çiftçiler ve üreticiler harcamalarını şimdi yapıyorlar ödemelerini hasat mevsimine erteliyorlar. Turkcell ödemeleri bile buna dahil. Denizbank Üretici Kart sahipleri alışverişlerini ücret ödemeksizin Üretici Kartlarını kullanarak yapıyor ödemelerini hasatta gerçekleştiriyorlar.

'Hava gibi, su gibi toprağınızın bereketi' sloganıyla yola çıkan Üretici Kart'ın reklamlarında ünlü şovmen Beyaz, başarılı saz ustası ve ozanımız Kubat ve halkın dertlerine yönelik Bam Teli - Bir Yol Hikayesi programlarıyla tanınan program yapımcısı Tayfun Talipoğlu rol alıyorlar.

Denizbank'tan Üretici Kart çıkartmak için URETICI yazıp, T.C. Kimlik no'sunu ve il plaka kodunu aralarında boşluk bırakarak 4415’e SMS atmak yeterli oluyor. Tarımla ve hayvancılıkla uğraşan ve çiftçilik üreticilik belgesi olan herkes Üretici Kartalarak avantajarından faydalanabiliyor. Üretici Kart almak ya da ayrıntılı bilgi sahibi olmak için Tarım Bankacılığı hizmeti sunan Denizbank şubelerine uğramak yeterli. Aynı zamanda 444 6 800 no’lu DenizBank Tarım Hattını arayarak da kartla ilgili bilgi alınabiliyor.

Üretici Kart tarımsal işletme kredisi sağlayan bir kart olarak üreticinin hayatını kolaylaştırıyor. Belirlenen kredi limiti karta tanımlanıyor ve kullanıma hazır hale geliyor. Böylece üretici tarımsal girdi ihtiyaçlarını Üretici Kartını kullanarak karşılayabiliyor.

Üretici Kart sahibi yılda bir kez ödeme yapıyor. Kart borcunun ödeme tarihi kart sahibinin hasat tarihine göre belirleniyor. Üretici Kart kullanılarak anlaşmalı işyerlerinden yapılan alışverişlerde 6 aya kadar vade ve sıfır faiz kampanyaları uygulanıyor.

Denizbank Üretici Kart ile 7 gün 24 saat DenizBank Şubeleri'nden ve ATM'lerden nakit çekmek mümkün oluyor. DenizBank anlaşmalı işyerlerinde Üretici Kart kullanılarak alışveriş yapılabiliyor.

Üreticilerimiz Üretici Kart’ına dilediği zaman ödeme yapabiliyor, ihtiyacı olduğunda yeniden nakit çekebilir veya tarımsal girdi alışverişlerinde kullanabiliyorlar. Kart sahipleri Bağ-Kur prim ödemelerini de Üretici Kartlarına bağlayarak her ay otomatik olarak ödeyebiliyorlar. Bu şekilde emeklilik primlerini yatmış olurken aynı zamanda sağlık hizmetlerinden de kesintisiz olarak yararlanmak mümkün oluyor. Kart ödemeleri ise hasat zamanında yapılıyor.



Üretici Kart'ın sunduğu bir diğer avantaj da Petrol Ofisi bayilerinden 5 ay ertelemeli olarak akaryakıt ve madeni yağ alma fırsatı sunması. Üstelik vade farkı ve faiz ödemeden.

1 yorum:

ko53 dedi ki...

denizbank kredi kartı başvuru yapmak artık çok kolay denizbank sitesine girmeniz yeterli yada hızlı başvuru için https://acikkredi.com/denizbank-kredi-karti-basvurusu/ bakabilirsiniz.