3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Akbank Bahar İndirimi



Akbank İhtiyaç Kredisi’nde Bahar fırsatı. 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi indirimli oranlarla sunuluyor. 31 Mayıs'a kadar devam edecek yeni kredi kampanyasında aylık faiz oranları % 0,94'den başlıyor. Kampanya ile bahara özel çok özel kredi faizi oranlarıyla Mayıs ayı boyunca indirimli ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuluyor. Düşük faizli ve ertelemeli ihtiyaç kredisi arayanlar kredi tercihlerini Maysı ayında Akbank yönünde kullanılıyorlar. Tüm ay boyunca devam edecek kredi kampanyasında düşük faiz oranlarının yanısıra 3 ay erteleme seçeneği sunuluyor.

Tüm nakit ihtiyaçları için kullanılabilen Akbank İhtiyaç Kredisi'nde 3 ay erteleme seçeneği ile kredi kullananlar kredilerini Mayıs ayında alıyor, taksit ödemelerine Ağustos ayında başlıyorlar. Bahara özel Akbank kredisi için başvurular Akbank şubelerinden yapılabildiği gibi WebKredi aracılığıyla da kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.



Kampanya ile 10.000 TL tutarlı kredi kullananlar 24 ay ay vadede 194 TL kredi kullandırım ücreti ve % 0,94 faiz oranıyla ayda 478 TL taksit ödüyorlar. Aynı tutarda krediyi 36 ay vadeli olarak kullananlar için de aynı kredi kullandırım ücreti ve faiz oranı uygulanıyor. 36 ay vadeli 10.000 TL kredi kullananlar ayda 340 TL aylık taksit ödemesi yapıyorlar. Yine 10.000 TL ihtiyaç kredisi için 60 ay vadede uygulanan kredi kullandırım ücreti 194 TL iken aylık faiz oranı % 0,99 olarak hesaplanıyor. Aylık ödenecek taksit tutarı ise 234 TL oluyor.

Akbank ihtiyaç kredisi kullandırımında kimlik belgesi (nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi), yerleşim belgesi (son döneme ait su / elektrik / doğalgaz / telefon faturası veya ikametgah belgesi) ve gelir belgesi (maaş bordrosu) isteniyor. Akbank maaş müşterilerinin gelir belgesi götürmesine gerek kalmıyor.

Hiç yorum yok: