Ön Onaylı Değil Kesin Onaylı Kredi Deniz'den KREDİM Yaz 3280'e Gönder

Kredi Deniz'de. KREDİM yazıp TC kimlik numaralarını 3280'e gönderenler hemen kredi onaylarını alıyorlar. Üstelik ön onaylı değil, kesin onaylı kredi Denizbank'ta. Sadece nüfus cüzdanıyla kullanılan ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlananlar için hayat Deniz'de güzel. 3280 Denizbank'ın SMS kredi başvuru numarası ve artık gönderilen kredi başvurusuna gelen cevap ön onay değil, kesin onay anlamına geliyor.

Televizyon reklamlarıyla tanıtımına başlayan Cebimde Kredi kampanyasında artık ön onay değil, kesin onay var. 3280'e kısa mesaj gönderenler kesin kredi onaylarını anında alıyorlar. Bundan sonra ise en yakın Denizbank şubesini sadece nüfus cüzdanı ile ziyaret ederek kredi başvurusunu tamamlamak kalıyor.

Denizbank Cebimde Kredi 15.000 TL'ye kadar kullanılabilen ve anında başvuru sonucu alınan pratik ve kolay bir kredi. Cebimde Kredi 36 ay vadeye kadar taksitlendirilerek geri ödenebiliyor. Bugünlerde herkes Deniz'e giriyor, 5 dakika içinde kesin onay alan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlerin de bugünlerde yolu Denizbank'a düşüyor. Kampanya kapsamında örnek olarak söylemek gerekirse 10,000 TL ihtiyaç kredisi 36 ay vade ile % 1.59 faiz oranı ve 220 TL civarında toplam masraf tutarıyla kullanılabiliyor.

Cep telefonu ile yapılan kredi başvurularına SMS ile gelen başvuru onayı bugüne kadar ön onay niteliği taşıyordu. Denizbank artık bu anlayışı değiştirdi. Şimdi 3280'e kısa mesaj atanlar 5 dakika içinde kesin kredi onaylarını alıyorlar. Cep telefonuna gelen onay mesajının ardından nüfus cüzdanı ile Denizbank şubesine gitmek yeterli oluyor. Nüfus cüzdanının aslı ile bankaya gidilmesinin ardından Denizbank tarafından nüdus cüzdanının fotokopisi alınıyor ve kredi başvuru işlemleri tamamlanıyor. Cebimde Kredi ile hayat şimdi hemen ihtiyaç kredisi almak isteyenler için de hayat Deniz'de güzel.

Hiç yorum yok: