VakıfBank Worldcard 50 TL Alışverişe Otomobil Kazanma Fırsatı

Hiç para ödemeden yepyeni bir otomobil sahibi olmak ister misiniz? Üstelik 2013 Model Volkswagen Golf 1.2 TSI BMT 105 hp Midline Plus Man. O halde Vakıfbank Worldcard ile alışveriş yapmaya hemen başlayın. VakıfBank Worldcard'ın son kampanyasıyla kartını alışverişte kullanan 15 kişi otomobil sahibi oluyor. Worldcard ile yapılan her 50 TL'lik alışveriş bir çekiliş hakkı kazandırıyor. Milli Piyango İdaresi'nin denetiminde yapılacak çekilişlerle 15 otomobil hediye ediliyor.

Mayıs ayı başında start verilen hediye otomobil kampanyası 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Worldcard'larını kullanarak 50 TL ve üzerinde alışveriş yapanlar içinden her ay 5 talihli otomobil kazanıyor. Kampanyanın toplam süresi olan 3 ay boyunca ise her ay beş kişi olmak üzere toplam 15 WorldCard kullanıcısı otomobil hediyesi kazanacaklar.

Vakıfbank Worldcard'ın çekilişle otomobil kazandıran kampanyası üç dönemden oluşuyor: Mayıs, Haziran ve Temmuz ayında yapılacak alışverişler kendi dönemleri için bedava otomobil kazanma fırsatı yaratıyor. Worldcard'ı olmayanlar üzülmesin. Çünkü Vakıfbank Worldcard başvurusu yapan ve başvuruları bu üç dönemden birinde onaylananlar tam 5 çekiliş hakkı birden kazanıyorlar. Kartla yapılan 50 TL ve katlarındaki her alışveriş ise 1 çekiliş hakkı kazandırıyor.

Kampanyadan ticari kart ve likecard sahipleri yararlanamıyor. Aynı şekilde Vakıfbank personeli de kampanyaya iştirak edemiyor. Kampanya bitiş tarihinde Vakıfbank Worldcard'ına asgari ödeme blokesi konulmuş olanlar, kartları iptal olmuş ya da aktif olmayanlar da kampanyadan yararlanamıyor. Ek kart ile yapılan alışverişler asıl karta dahil ediliyor ve bu harcamalar için asıl kart sahipleri çekiliş hakkı kazanıyorlar. Puan kullanımıyla yapılan alışverişler, nakit çekim işlemleri ve iade edilen alışverişler ile çekilişe katıma hakkı kazanılamıyor. Kampanyaya birden fazla çekiliş hakkıyla katılım mümkün. Ancak aynı dönem içinde aynı kişinin birden fazla otomobil kazanması söz konusu olmuyor.

Vakıfbank Worldcard 2013 Model Volkswagen Golf 1.2 TSI BMT 105 hp Midline Plus Man çekilişinde kazanan talihliler kampanya süresince her ayın 14'ünde Takvim gazetesinde ve Vakıf Kart sitesinde açıklanacak.

Hiç yorum yok: