BP İstasyonlarında 42 TL Bonus - 3340'a Mesaj At


Bugünlerde evlerimize televizyon reklamlarıyla konuk olan yeni Bonus kampanyası ay sonuna kadar devam ediyor. Sempatik reklam filminde bu kez Mustafa Sandal rol alıyor. Bu ay sonuna kadar Bonus üyesi BP istasyonlarında 5 defa 75 TL ve üzeri harcama yapanlar 42 TL bonus kazanıyorlar. Bonus Kart ile BP arasında yapılan işbirliğiyle gerçekleşen kampanyadan yararlanarak bonus kazanmak için öncelikle kampanyaya katılmak gerekiyor. Harcamaya başlamadan önce BPBONUS yazarak 3340’a kısa mesaj gönderenler kampanyaya katılmış oluyorlar.

Akaryakıt şirketleriyle bankalar arasındaki anlaşmalarla gerçekleştirilen bedava akaryakıt kampanyalarına bir yenisi BP ve Bonus Card işbirliğiyle gerçekleşti. En son bedava akaryakıt kampanyasıyla kazanılan bonuslar yine BP istasyonlarında akaryakıt ve / veya otogaz alımında kullanılıyor.



42 TL tutarında bedava akaryakıt ve otogaz kazanmak için 5 kez 75 TL ve üzerinde akaryakıt ve / veya otogaz alımı yapılması gerekiyor. Yapılan akaryakıt / otogaz alımlarının Bonus Kart kullanılarak Bonus üyesi BP istasyonlarından yapılması isteniyor. Alışverişlerin farklı günlerde gerçekleşmesi ve tek seferde 75 TL ya da üzerindeki tutarlarda olması aranan bir başka koşul. Aynı günde yapılan 75 TL ve üzeri akaryakıt alımlarının sadece bir tanesi kampanya kapsamında değer kazanıyor.

Mayıs ayı sonuna kadar yapılacak akaryakıt alımlarıyla kazanılan bonuslar 7 Haziran tarihinde Bonus Kartlara yükleniyor. Kartlara yüklenen bonusların 17 Haziran tarihine kadar yine BP istasyonlarında kullanılması gerekiyor. Kampanyadan yararlanmak için alışverişleri yapmadan önce mutlaka 3340'a katılım mesajı göndermek gerekiyor. 3340'a atılacak mesajın bankada karta ait olan hesap için kayıtlı olması bir diğer katılım koşulu. 3340 Garanti Bonus Kart için geçerli olan kampanya katılım numarası. Diğer bankalardan bonus kartı olanlar ilgili diğer numaralara SMS göndererek kampanyaya iştirak edebiliyorlar. Bonus kartı olanlar bedava akaryakıt ile daha fazla kilometre yapmanın tadını çıkarıyorlar.

Hiç yorum yok: