ING Bank Konut Kredi Mortgage Faiz Oranları Düştü

Konut kredisi piyasasında şimdi çok rekabetçi faiz oranları var. Avantajlı konut kredisi fırsatı arayanların ING Bank'ın yeni konut kredisi faiz oranlarını mutlaka görmeleri gerek. Yeni bir ev sahibi olmak için daha fazla beklemeye gerek kalmadı, çünkü ING'nin düşük faizli Mortgage seçenekleri kolayca ev sahibi olmayı sağlıyor. ING Bank konut kredisi seçeneklerini inceleyenler hayallerindeki eve makul ve karşılanabilir taksit tutarları ve maliyetlerle kavuşuyorlar.

ING Bank'ın son düşük faizli konut kredisi kampanyası ile 100.000 TL'ye kadar mortgage kredisi aylık % 0,69 faiz oranıyla kullandırılıyor. Sözkonusu faiz oranı 60 aya kadar olan vadelerde geçerli. 3 ay ile 60 ay arasındaki vadelerde konut kredisi kullananlar 100.000 TL'ye kadar kredi için aylık 0,69 faiz oranıyla borçlanıyorlar.

Düşük faizli konut kredisi kampanyasında uygulanan dosya masrafı 1.500 TL, ekspertiz ücreti 625 TL, ipotek tesis ücreti 250 TL olurken yıllık DASK poliçe tutarı 205 TL, yıllık konut sigortası poliçe tutarı 137 TL olarak gerçekleşiyor. Toplam masraf tutarı 2.717 TL olarak hesaplanıyor. Sigorta poliçesinin tutarı konutun bulunduğu bölgeye konutun metrekaresine göre değişebiliyor.

15 Mayıs tarihinde başlayan düşük faizli konut kredisi kampanyası 14 Haziran tarihine kadar devam edecek. ING konut kredisi paketi hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuru yapmak içim bankadan hemen randevu almak yeterli. Kampanya dahilinde 60 ay vadeli olarak 100.000 TL konut kredisi alanlar ayda 2.040 TL civarında taksit ödüyorlar. 48 ay taksitli olarak 100.000 TL alanlar ise ayda 2.454 TL taksit ödemesi yapabiliyorlar. 60 aya kadar olan tüm vadelerde düşük faiz oranları uygulandığı için düşük aylık taksit tutarlarıyla geri ödeme yapmak mümkün oluyor. Diğer tutar ve vadeler için ING Bank şubelerinden bilgi alınabiliyor.

Hiç yorum yok: