TEB ATM'lerinden Nakit Kredi Çekmek Çok Kolay

TEB kredi kartı olanlara şimdi beklemeden, evraklarla, prosedürle uğraşmadan başvurusuz anında kredi var: TEB Nakit Kredi. Acil para ihtiyacı olanlar ancak ihtiyaç kredisi başvurusu için gerekli evraklarla uğraşmak istemeyenlere şimdi TEB kredi kartıyla şubeye bile uğramadan kredi çekme fırsatı sunuluyor. Nakit ihtiyaçları için alternatif çözüm sunan TEB Nakit Kredi şimdi tüm TEB ATM'lerinden çekilebiliyor. Nakit Kredi çekmek için beklemeye, evrak hazırlamaya ve banka şubesine götürmeye gerek yok. Üstelik TEB Nakit Kredi kullanmak isteyenler mesai saatlerini ve hafta içi çalışma günlerini bile beklemek zorunda değil. TEB kredi kartıyla 7 gün 24 saat istenilen TB ATM'sinden evraksız Nakit Kredi çekilebiliyor. Kredinin geri ödemesi ise 24 aya kadar vadelerle sunulan seçeneklerle yapılıyor. Nakit Kredi'yi hemen kullananlar geri ödemelerini taksit taksit yapıyorlar.

TEB Kredi Kartı sahibi olanlar kullanılabilir nakit limitleri kadar Nakit Kredi'lerini tüm TEB ATM'lerinden, TEB İnternet Şubesi'nden ve 0850 200 0 666 numaralı TEB Telefon Şubesi'nden alabiliyorlar. Üstelik hiç beklemeden, yorulmadan. 7 gün 24 saat çekilebilen TEB Nakit Kredi ile 24 aya varan vadelerde rahatlıkla geri ödeme yapılıyor.

Türk Ekonomi Bankası'nın zahmetsiz kredisi Nakit Kredi TEB kredi kartının kullanılabilir nakit limiti dahilinde kredi kullanma imkanı sunuyor. Kartın nakit çekim limiti dahilinde tek seferde minimum 750 TL, maksimum 10.000 TL Nakit Kredi kullanma imkanı var. Nakit Kredi için TEB ATM'lerini tercih edenler ATM'nin günlük Nakit Kredi çekme limiti olan 2.000 TL dahilinde işlem yapabiliyorlar.
Nakit Kredi kullananlar ilk taksiti işlem tarihinden 1 ay sonra ekstrelerinde görüyorlar. TEB Nakit Kredi 12, 18 ve 24 taksitli olarak kullanılabiliyor. Nakit Kredi kulanabilmek için Türk Ekonomi Bankası'nda bir vadesiz hesabın bulunması gerekiyor. Kredi için uygulanan aylık faiz oranı % 1,39. Aylık faiz dışında çekilen tutarlara göre değişik tutarlarda işlem ücreti uygulanıyor. 750 TL ile 1.000 TL arasındaki Nakit Kredi çekimlerinde 79 TL işlem ücreti uygulanıyor. 1.001 TL ile 2.000 TL arasındaki işlemlerde uygulanan ücret 129 TL olarak hesaplanıyor. 2.000,01 TL ile 3000 TL arasındaki tutarlarda çekilen Nakit Kredi için işlem ücreti 189 TL olurken bu tutar 3.000,01 TL - 5000 TL arasındaki çekimlerde 259 TL oluyor. İşlem ücreti çekilen tutara göre değişiklik gösteriyor ve ilk ekstreye yansıtılıyor. TEB Nakit Kredi için düzenlenen son kampanya bu ayın sonuna kadar geçerli olacak.

Hiç yorum yok: