Kredi Kartına Otomatik Taksit Citibank'ta

Citibank taksitli alışveriş yapmayı sevenler için yepyeni bir düzenlemeyle yeni bir kampanyaya imza attı: Citibank Otomatik Taksit kampanyası. Biliyoruz ki çoğu banka kredi kartı ile yapılan alışverişlere sonradan taksit yapıyor. Taksit yapmayan mağazalardan ve işyerlerinden yapılan alışverişler banka kredi kartları tarafından sonradan taksitlendiriliyor. Ancak bunu yapmak için her alışverişin ardından bankayı aramak ya da SMS göndererek taksit yaptırma talimatını bankaya bildirmek gerekiyor. Her alışverişten sonra taksitlendirmek bankayı yeniden arama zahmetine girmek istemeyenler şimdi tek bir talimatla tüm alışverişlerde geçerli olmak üzere 3, 6 veya 9 eşit taksitle ödeme talimatı verebiliyorlar.

Citibank’ın sunmaya başladığı Otomatik Taksit özelliği, daha önceden var olan Sonradan Taksit işleminin tüm avantajlarını taşırken artı olarak kullanım kolaylığı ve kişiye özel seçenekleri getiriyor.

Otomatik Taksit uygulaması yalnızca ülkemizde değil, dünyanın her yerinde yapılan alışverişlerde taksit yaptırma imkanı sunuyor.

Citi Kredi Kartı kullanılarak yapılacak 250 TL veya 500 TL üzerindeki tüm harcamaları tek bir talimatla 3, 6 veya 9 eşit taksite böldürmek ve cazip faiz oranlarıyla ödemek mümkün. Tüm alışverişlerde geçerli olmak üzere Otomatik Taksit talimatı vermek için CitiPhone’u aramak yeterli.

Yurtiçi ve yurtdışında olması farketmeden tüm ürün veya hizmet alımları için Otomatik Taksit talimatı verilebiliyor. Otel, restoran, seyahat, yakıt gibi akla gelebilecek her türlü alışveriş ve hizmet ödemesi için Otomatik Taksitten yararlanmak mümkün. 444 0 500 numaralı CitiPhone’u arayarak Otomatik Taksit talimatınızı verenler 250 – 500 TL ve üzerindeki işlemleri için 3, 6 veya 9 taksit seçeneklerinden bir tanesini tercih edebiliyorlar. Bunun ardından Otomatik Taksit talimatı iptal edilmediği sürece tüm alışverişler otomatik olarak taksitlendirilmeye başlıyor.

Nakit avans kullanımları için geçerli olmayan Otomatik Taksitlendirme üzelliği Citi ve Akbank poslarının yanında diğer bankaların pos cihazları üzerinden yapılan ödemeler için de geçerli. Her Otomatik Taksit işlemi için 3 TL ücret alınıyor ve taksitlendirme için bankanın belirlediği faiz oranları uygulanıyor.

Otomatik Taksit talimatını iptal ettirmek isteyenlerin yine 444 0 500 nolu Citiphone Telefon Bankacılığı'nı aramaları yeterli oluyor. Otomatik Taksitlendirme talimat verilmesinin ardından iki iş günü içinde başlıyor.

Hiç yorum yok: