Finansbank Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi Başvurusu 5030'a Yapılıyor

Kredi arayanlara çeşit çeşit kampanyalar Finansbank'ta. Banka teklif ettiği birçok kredi seçeneğine Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi ürünü de ekledi. Finansbank'ta dileyenlere artık dosya masrafı yok. Kampanyanın faiz oranları ise % 1.58'den başlıyor. Kısacası Finansbank kredi müşterilerine diyor ki: Siz sadece hayal edin. Bizce mümkün. Pek çok kredi seçeneği sunan bankanın Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi kampanyası düşük faiz oranları ve uzun vadelerle dikkat çekiyor. Kampanyaya iştirak ederek kredi çekenler 60 aya varan vadelerle dosya masrafı ödemeden ihtiyaç kredisi kullanıyorlar.

Finansbank Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi başvurusu 5030'a kısa mesaj göndererek yapılabiliyor. Başvuru yapmak için TC kimlik numaranızı 5030'a SMS olarak atmak yeterli. İsteyenler Finansbank web sitesinde yer alan Anında Başvur linkini takip ederek Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi başvurusu yapabiliyorlar. Ön başvuru Finansbank şubelerinden de yapılabiliyor. Kredi başvuru cevabı hemen cep telefonuna kısa mesaj olarak geliyor. Bankanın olumlu cevabı ön onay niteliği taşıyor. Ön başvurusu olumlu sonuçlananların hemen Finansbank şubesine giderek kredi başvurusunu tamamlayıp sonuçlandırması gerekiyor. Finansbank şubesi kredi başvurusunun neticesi konusunda son sözü söyleme yetkisine sahip.

Cep telefonuna gelen ön onay mesajıyla kredi başvurularına cepten olumlu yanıt alanların Finansbank şubelerine kimlik ve gelir belgeleriyle başvuruda bulunmaları isteniyor. Gerekli belgelerin tamamlanması ve bankaya ulaşmasının ardından müracaat nihai bir neticeye ulaşıyor.

Finansbank'ta kredi konusunda yok yok. Bu nedenle diğer kredi seçeneklerine de göz atmakta fayda var. Diğer ihtiyaç kredisi ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak ve krediler konusunda son kararı vermek için Finansbank şubelerine uğranılması tavsiye ediliyor.

60 ay vadeli, dosya masrafsız ve düşük faizli Finansbank İhtiyaç Kredisi başvurusu için yapılması gereken şeyi yeniden hatırlatalım: Hemen cep telefonunuza uzanın ve TC kimlik numaranızı yazarak 5030'a gönderin. Herşey bu kadar basit. Daha sonra bankadan gelecek onay mesajını bekleyin. Kısa süre içinde gönderilen bu mesajın ardından hemen kimlik ve gelir belgesiyle en yakın Finansbank şubesinin yolunu tutmak ve hemen krediye ulaşmak kredi başvurusunun son aşamasını da tamamlamak için yapılacak işlerden.

Hiç yorum yok: