Garanti Yaz Kredisi 0,69 Faizli 5 TL Masraflı

Garanti Bankası Yaz Kredisi kullanıma hazır müşterilerini bekliyor. Yaz geldi ama Garanti'de kredi fırsatları bitmedi. Garanti Bankası'nda kredi fırsatları bayram seyran dinlemiyor. Bankanın kredileri çat diye geliyor. Haziran ayına girmek üzere olduğumuz şu günlerde havalar iyice ısındı. Tam bir tatil havası ülkemize çökse de Garanti'de çalışmalar mevsim dinlemiyor ve tam gaz devam ediyor. Sıcaklarda kredi falan olmaz, iyi bir kredi için ya Bayram gelmeli ya da Yılbaşı diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü Garanti'nin iyi kredileri mevsim dinlemiyor, çat kapı geliveriyor.

Garanti Bankası çok uygun koşullarla sunduğu Yaz Kredisi'ni yine sadece nüfus cüzdanı ile kullandırıyor. Nüfus cüzdanınızı alıp en yakın Garanti şubesine gidin, krediniz sizi orada bekliyor. Kredinin faiz oranı % 0,69'dan, kredi tahsis ücreti ise 5 TL'den başlıyor. 3.000 TL kredi kullanan Garanti'liler 9 ay vadede 5 TL masraf ile ve % 0,69 faiz oranı ile kredi kullanmanın keyfini yaz aylarında da çıkartıyorlar. Kampanyanın masraf tutarı kredi tahsis ücreti, sigorta ve vergiden oluşuyor.

Garanti Bankası Yaz Kredisi ile 50.000 TL'ye kadar olan kredi tutarları için talep yapılarak başvuruda bulunulabiliyor. Kredinin geri ödeme vadeleri de müşteri tarafından tercih ediliyor. 60 aya varan geniş bir yelpazede sunulan değişik kredi taksit olanakları var. 37 ay ve yukarısında kredi sadece bordrolu çalışanlar tarafından kullanılabiliyor. Başvuru Garanti şubelerinin yanısıra bankanın web sitesi üzerinden de yapılabiliyor. Garanti Tam Destek kapsamında online kredi danışmanı bankanın web sitesinde tüm soruları yanıtlıyor ve kredi başvuruları hakkında aydınlatıcı bilgi veriyor. Kredi danışmanına online form doldurularak soru sorulabiliyor ve destek alınabiliyor. Garanti Tam Destek uzmanları hafta içi 09:00 - 18:00 saatleri arasında online danışma hizmeti veriyorlar.

Hiç yorum yok: