TEB Kredi Kartı ile Borç Transferi

TEB Karttan Borç Transferi Nedir? TEB diğer bankalardaki kredi kartı borçlarını TEB kredi kartı ile ödeme imkanı sunuyor. Karttan Borç Transferi olarak adlandırılan uygulama ile düşük faizle kredi kartı borcu ödemek mümkün. TEB kredi kartı kullanılarak diğer bankalardaki kredi kartı borçları sadece % 0.99 faiz oranıyla ödenebiliyor. Ödenen tutar ile diğer bankadaki kredi kartı borcu kapatılırken TEB'e geri ödemeler taksitle yapılabiliyor. Karttan Borç Transferi yapanlar geri ödemelerini 12 aya varan taksitlerle yapabiliyorlar.



Her ay gelen kredi kartı ekstresinde o aya ait taksit tutarı görülebiliyor. Bu taksit tutarının zamanında ödenmesi halinde aylık sadece % 0.99 faiz oranı uygulanıyor. Son ödeme tarihine kadar ödeme yapılmaması durumunda ekstredeki diğer kredi kartı borçları gibi ödenmesi gereken transfer taksiti tutarına da günlük faiz işletilmeye başlanıyor. Kredi kartı borçları için çözüm arayanlar için eşsiz bir fırsat sunan Türk Ekonomi Bankası böylece kredi kartı sahiplerine vadesi gelmiş kredi kartları borçlarını çok düşük faiz oranlarıyla yeniden yapılandırarak taksitler bölme ve zamana yayma şansı tanımış oluyor. Vadesi gelmiş ve ödenmesi gereken kredi kartı borçlarını uygun maliyetlerle taksitlendirmek için mükemmel bir çözüm olarak Karttan Borç Transferi kampayası ile kapatılan kredi kartı borçları TEB'e 3, 6, 9 ya da 12 ay vade ile geri ödeniyor.

Kullanılabilir TEB kredi kartı nakit avans limitleri dahilinde en az 50 TL, en fazla 10.000 TL kredi kartı borcu transferi yapılabiliyor. Karttan Borç Transferi yapıldığı anda toplam transfer edilen tutarın % 3'ü oranında işlem ücreti alınıyor. Sözkonusu işlem ücreti tek seferde ilk ekstreye yansıtılıyor.

Kredi kartı borçlarını taksitlendirmek ve düşük faiz oranlarıyla yeniden yapılandırmak isteyenler için mükemmel bir çözüm sunan TEB Karttan Borç Transferi uygulaması ile birikmiş kredi kartı borçları sıkıntı çekmeden ödenebiliyor, kolaylıkla temizlenebiliyor.

Hiç yorum yok: