Finansbank AySonu Hesabı - Kredili Mevduat Hesabı

Finansbank'ın kredili mevduat hesabı olan AySonu Hesabı nakit ihtiyaçlar için hesapta para olmasa bile çözüm üretiyor. AySonu Hesabı açtıranlar mevduat hesaplarında bakiye bulunmasa bile nakit ya da taksitli para çekebiliyorlar ve alışverişlerini yapabiliyorlar. AySonu Hesabı ile uygun komisyon oranlarından yararlanarak taksitli para çekim işlemi gerçekleştirebiliyorlar. AySonu Hesabı ile 10 aya varan vadelerle düşük komisyon tutarları ödeyerek nakit ihtiyaçlarını karşılamak mümkün oluyor.



Taksitli kullanım minimum 200 TL ve maksimum 10,000 TL olarak gerçekleştiriliyor. Hesapta artı bakiye olsa bile, yani hesapta para bulunsa bile AySonu hesabı limitleri dahilinde taksitli nakit çekimi yapılabiliyor. Çekilen tutar tercihe bağlı olarak 4, 5 veya 10 taksitte geri ödenebiliyor. Tek çekim ya da taksitli çekimlerde aynı limit geçerli oluyor. Taksitli kullanımlarda taksit tutarı zamanında ödenirse herhangi bir faiz uygulanmıyor. ATM, Çağrı Merkezi, Şube ve Internet Şubesi aracılığıyla taksitli nakit kullanımı yapılabiliyor. Taksitli kullanımda şu suralar geçerli olan komisyon tutarı % 1,75 + 2 TL.

Hesabın alışverişlerde kullanılması ise tercihe bağlı. Bu özellikten yararlanmak istemeyenler 0850 222 0 900 'ü arayarak AySonu Hesabı limitinin alışverişte kullanılması seçeneğini kapattırabiliyorlar. AySonu Hesabı ile alışveriş yapmak çok pratik. Alışveriş CardFinans Nakit Card ile gerçekleştiriliyor ve ödemeler AySonu hesabından yapılıyor. Hesapta para olmasa bile Maestro / Cirrus ve Electron / Plus amblemi olan her yerde Finansbank Nakit Card kullanılarak alışveriş yapılabiliyor.

AySonu Hesabı İçin Başvuru Nasıl ve Nereden Yapılıyor? Finansbank AySonu Hesabı açtırmak isteyenler başvurularını en yakın Finansbank Şubesi'nden ya da cep teelfonunudan kısa mesaj göndermek suretiyle yapabiliyorlar. Cepten kısa mesaj ile hesap başvurusu yapmak için AySonu yazıp 2273'e SMS göndermek gerekiyor.

Hiç yorum yok: