iGaranti Mobil Bankacılık ile Ödeme, Yatırım, Kredi Kartı, Banka Hesabı Birarada

'Parayla ilgili her şeyi düşünen biri olsa... Hayatın tadını çıkarmak sana kalsa! Paranı senden çok düşünen biri: iGaranti.' replikleriyle izlemeye başladığımız yeni reklam Garanti Bankası'nın iGaranti uygulamasına ait. Televizyon ekranlarına Mazhar Alanson'un oynadığı siyah beyaz çekilmiş sanatsal bir reklamla konuk olan iGaranti, sosyal bankacılığın da içinde olduğu yepyeni bir bankacılık dönemini başlatıyor. Garanti Bankası'nın son mobil bankacılık uygulaması olan iGaranti bildiğimiz mobil bankacık uygulamasına farklı bir dinamizm getiriyor. iGaranti uygulaması ile Garanti Bankası'ndaki banka kartı ve kredi kartı hesabı kolaylıkla mobil olarak yönetilebiliyor. Kart sahibi olmayanlar uygulama üzerinden kart başvurusu yapabiliyorlar. iGaranti'ye ait olan özelliklerin sunulduğu marketten istenilen uygulamalar alınabiliyor.



'Cebinizdeki akıllı dost' olan iGaranti kullanıcılarına her gün yeni ve özel fırsatlar sunuyor, bu konuda bilgilendirme yapıyor. Garanti Bankası'nın yeni mobil uygulaması tüm günlük bankacılık hizmetlerini müşteri adına takip ediyor. Ödemeler yaklaştığında bilgilendirerek uyarıyor, çok özel kredi fırsatlarını ve tasarrufla ilgili cazip birikim seçeneklerini değerlendirerek bunları kullanıcısına bildiriyor. Cebinizdeki cüzdan olarak hizmet sunan iGaranti kişiye özel alışveriş fırsatları sunuyor. Tüm bunları sadece cep telefonunu kullanmak isteyenler bugünlerde iGaranti uygulamasını tercih ediyor. Çünkü iGaranti kullanıcısının parasını ondan çok düşünüyor.

iGaranti uygulamaları arasında QR ile ödeme, yatırım ve krediler gibi konularda öneriler sunan Akıllı teklifler, bankacılık işlemlerinin yapılabildiği Paramatik, Banka transferleri, hesap kontrolünün yapıldığı Hesaplarım, yatırımların yönlendirildiği Birikimlerim ve sosyal ağlara bağlanılabilen iGaranti Sosyal Ağım gibi özellikler var. Markafoni, Bonubon, Biletix gibi alışveriş sitelerinde iGaranti kullanıcılarına hatırı sayılır indirim imkanları sunuluyor.

iGaranti uygulaması Foursquare, Facebook, Twitter gibi sosyal ağlara her an bağlantı sağlayan ve eşzamanlı olarak çalışan özelliğiyle örneğin Facebook ara yüzünden gönderilen parayı anında iGaranti’de görme ve çekme gibi avantajlara sahip. iGaranti bankacılık işlemlerini kolayca mobil olarak gerçekleştirme imkanı sunan bir platform.

Başındaki 'i' harfinden de anlaşılabileceği gibi iGaranti şu anda sadece Apple cihazlarında kullanılabiliyor. İGaranti uygulamasının yakın zamanda android kullanıcıları için de hizmet sunmaya başlaması bekleniyor. Yeni yüzyılın yeni teknolojilerini müşterilerine sunmayı temel ilke edinen Garanti Bankası teknolojik uygulamalar alanında lider konumunu sürdürüyor.

Hiç yorum yok: