ING Pegasus Plus Kart Aidatsız Bol Bonuslu

ING Pegasus Plus Kart yepyeni özellikler kazandı. Kredi kartı aidatı olmayan ING Pegasus Plus Kart UçuşPuan kazandırmaya devam ediyor. Kartla yapılan tüm harcamalar % 1 UçuşPuan kazandırıyor. Pegasus Havayollarında yapılan uçuş ücretlerinin ING Pegasus Plus Kart'la ödenmesi halinde % 2 UçuşPuan kazanılıyor. 1 UçuşPuan 1 TL olarak değer kazanıyor. Kazanılan UçuşPuanlar Pegasus’ta yapılacak her tür mal ve hizmet alımı için kullanılabiliyor. Kazanılan UçuşPuan tutarı 5 ve üzerinde olursa UçuşPuanlar indirim olarak da kullanılabiliyor.



ING Pegasus Plus Kart aynı zamanda ING Bonus Kart'ın tüm özelliklerini taşıyor. Bol bol bonus kazandıran ING Pegasus Plus Kart için herhangi bir yıllık aidat ya da üyelik ücreti ödenmiyor. Kart aidatı olmayan bir kredi kartı arayanlar için ING Pegasus Plus Kart birebir. Bu avantajlı karta sahip olmak isteyenler ING şubelerinden başvuru yapabilecekleri gibi kredi kartı başvurusunu ING bank'ın web sitesinden de yapmak mümkün oluyor.

Devam eden ING Bonus Card kampanyalarından biri yurtdışı alışverişlerde 200 TL’ye varan bonus kazandırıyor. 100 TL ve üzerindeki tüm yurtdışı harcamalarının ING Bonus'la yapılması halinde % 10 bonus kazanılıyor. Kampanyaya katılmak için "ON" yazarak 2205’e kısa mesaj atmak yeterli. Bir diğer ING Bonus kampanyası ise Jolly Tour işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Jolly Tur’da ING Bonus’la 100 TL bonus kazanılabilirken ödemeler için 4 ay erteleme fırsatı sunuluyor. Kampanya 300 TL ve üzerindeki işlemler için geçerli oluyor.

ING Bonus Card'ın Sözünüze Bonus kampayası da tüm hızıyla sürüyor. Belirli bir harcama sözü verenler bol bol ekstra bonus kazanıyorlar. 500 TL harcama sözüne ekstra 30 TL bonus, 750 TL harcama sözüne 40 TL ekstra bonus, 1.000 TL harcama sözüne 60 TL ekstra bonus, 1.500 TL harcama sözüne 100 TL ekstra bonus, 2.000 TL harcama sözüne 150 ekstra bonus kazanılıyor. Harcama sözü verenlerin 12 ay boyunca her ay söz verdikleri tutarda kredi kartı harcaması yapmaları gerekiyor. Bonus peşin olarak harcama sözünün verildiği gün kredi kartına yansıtılıyor.

Hiç yorum yok: