Borç Kapatma Kredisi Ziraat Bankası - Kredi ve Kart Borçları İçin

Borç ödeme kredisi arıyorsanız Ziraat Bankası'nın yeni kredi ürünü ile tanışmanızın vakti gelmiş demektir. Son yılların başlıca problemlerinden birini teşkil eden kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarının kolaylıkla ödenip kapatılabilmesi için şimdi Ziraat Bankası'nda yeni bir çözüm var: Borç Ödeme Kredisi. 60 aya varan vadelerde ve aylık % 1.5 faiz oranı ile kullanılan kredi diğer bankalarda bulunan kredi ve kredi kartı borçlarının kapatılması için kullanılıyor. Kredi kullandırılırken kefil ya da maddi teminat gösterilmesi şartları aranıyor.

Kredi ve kredi kartı borçlarının ödenmesinde sorun yaşayanlar için borçları kapatmada kesin ve etkili bir çözüm sunan Ziraat Borç Ödeme Kredisi başvurusu tüm Ziraat şubelerinden yapılabiliyor. Kredi başvurusunun yapılmasının ardından banka uygun görürse kredi çıkıyor ve banka tarafından diğer bankada bulunan borç tutarı ödenerek temizleniyor. Borç ödemesi için kullanılan kredi tutarı taksitlendirilerek yeni bir faiz ve vadelendirme çerçevesinde şekillendiriliyor. Bu şekilde mevcut borç yeniden yapılandırılarak yeni bir ödeme planı çatısı altında taksitlendiriliyor. 60 ay vadeye kadar taksitlendirme yapma imkanı var.

Karşı bankadan alınan borç durumunu bildiren yazı ya da müşteri tarafından sunulan kart ekstreleri ve borç ödeme bilgilerinin belgelerini inceleyen banka kredi kullanmak isteyen kişinin ödeme durumunu da gözönüne alarak Borç Ödeme Kredisi kullandırılmasına karar veriyor. Kredinin verilmesine karar alınmasının ardından diğer bankada bulunan borçların ödenmesi için Ziraat Bankası tarafından EFT yoluyla ödeme işlemi yapılıyor. Kullandırılan kredi vadelendirilerek eşit taksitlerle geri ödeme yapmaya yönelik yeni bir ödeme planı ve aylık taksit tutarı belirleniyor. Sözkonusu taksit tutarının her ay kredi borçlusu tarafından düzenli bir şekilde ödenmesi halinde ilk planda yer alan faiz oranı dışında herhangi bir faiz işlemi uygulanmıyor ve yasal takip sözkonusu olmuyor.

Bankalarda biriken ve ödenmesi güçleşen kredi ve kredi kartı borçlarının taksitlendirilerek yeniden yapılandırılması amacını güden Borç Ödeme Kredisi mevcut borçlarını zorlanmadan ödemek ve yasal takip ve ekstra masraf ve ücretlerin çıkması korkusunu yaşamak istemeyenler için iyi bir borç yapılandırma fırsatı sunuyor.

Hiç yorum yok: