Yapı Kredi'de Az Laf Çok İş Var, Hizmette Sınır Yok

Ülkemizin köklü bankalarından Yapı Kredi'nin son reklam filmleri bankanın temel hizmet anlayışını ortaya koyuyor: Az laf, çok iş. Gerçekten de Yapı Kredi Bankası'yla çalışanlar iyi bilirler ki Yapı Kredi'de az laf, çok iş vardır. Banka, çalışanlardan emeklilere, kobi ve esnaftan iş adamlarına kadar toplumun her kesimine ihtiyaç duydukları bankacılık hizmetlerini hızlı, kusursuz ve kişiye özel olarak sunmaya yıllardır devam ediyor. Yapı Kredi temel bankacılık işlemlerinin yanısıra özellikle krediler alanında önemli çalışmalara imza atıyor. Borsa İstanbul'un da vazgeçilmez yatırım araçlarından biri olan Yapı Kredi karlı ve verimli yapısını her geçen yıl geliştirirken hizmet kalitesinden de ödün vermiyor. 1944 yılında kurulan banka 69. yılında iftihar duyulan bir hizmet anlayışıyla yoluna devam ediyor.

Yapı Kredi Bankası'nın 'az laf, çok iş' prensibiyle düzenlediği son kredi kampanyası ile günde 7 TL'ye 7.000 TL ihtiyaç kredisi kullandırmayı sürdürüyor. Kampanya Yapı Kredi'nin artık klasikleşen 'Süper Kredi' kampanyalarından bir yenisi. Mayıs ayı boyunca devam edecek olan Süper Kredi kampanyasına başvurmak için Bireysel yazıp 4411'e mesaj atmak kafi. Yapı Kredi Bankası'nda birbirinden farklı birçok kredi opsiyonu var. Tercihe bağlı olarak ayda % 0.52’den başlayan faiz oranıyla, faizsiz peşin komisyonlu ya da masrafsız Bireysel İhtiyaç Kredisi alınabiliyor. Yapı Kredi'den kredi çekmek özellikle emekliler için çok kolay. Bankanın emekli müşterileri sadece nüfus cüzdanlarıyla kredi müracaatı yapabilirken kamu çalışanlarından ise buna ilave olarak kamu kurum kimlikleri talep ediliyor. Aylık 1.500 Lira ve üzerinde maaşı olan kamu çalışanları Yapı Kredi Bankası şubelerine ziyarette bulunarak 36 ay vadeli kredi seçeneği ile maaşlarının 15 katına kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar.

Yapı Kredi'nin son yeniliği Esnek Hesap ise parasız kalınan acil durumlarda imdada yetişiyor. Hesapta para olmasa bilr Esnek Hesap ile ATM'den ya da şubeden nakit çekilebiliyor, World Bank Kart ile alışveriş yapılabiliyor, fatura ödemeleri gibi otomatik ödemeler aksamaksızın gerçekleştiriliyor. Esnek Hesap'ta kredi kullanılan gün sayısınca faiz hesaplanıyor.

Yapı Kredi'nin otomobil kredilerinden konut kredilerine, ihtiyaç kredilerinden BES, fon, mevduat hesabı gibi yatırım ürünlerine kadar her türlü alanda sunulan kişiye özel hizmetleri bankanın eski ve ama hiçbir zaman eskimeyen sloganını akla getiriyor: Hizmette Sınır Yoktur.

Hiç yorum yok: