Vakıfbank Worldcard Harcama Sözü ile Ekstrede İndirim Kampanyası

Vakıfbank Worldcard sahipleri yaşadı. Alışverişten anlayan kredi kartı VakıfBank Worldcard'la harcama yapma sözü verenler ekstrede indirim kazanıyorlar. Harcama yapıp eksik ödeme yapmayı kim istemez? World Card ile harcama sözü verenler sözlerini tuttuklarında indirimli kredi kartı ekstresi alıyorlar ve daha az kart dönem borcu ödemesi yapıyorlar. Vakıfbank kredi kartını kullanarak 12 ay boyunca aylık 500 TL harcama sözü verenler ilk ekstrede 50 TL indirim kazanıyorlar. Yani dönem borçlarını 50 TL daha az ödüyorlar. Kredi kartı hesap kesim tarihine kadar her ay 1000 TL harcama sözü verenler ilk ekstrede 100 TL indirim kazanıyorlar. Yine bir yıl boyunca aylık 1500 TL harcama sözü ilk ekstrede 150 TL indirim kazandırıyor. Worldcard ile 12 ay boyunca yapılacak aylık 2000 TL harcama sözüne ise ilk ekstrede 200 TL indirim var.

Vakıfbank Worldcard tarafından düzenlenen Sözünle Kazan kampanyasına katılmak çok kolay. Kampanyadan yararlanmak ve kazanmak için 444 0 724 Telefon Bankacılığı numarasını çevirmek ve kampanyaya iştirak kaydı yaptırmak gerekiyor. Kampanya kapsamında verilecek aylık harcama sözü kredi kartı limitinden fazla olamıyor. Birden fazla Worldcard'ı olanlar her kart için ayrı olarak harcama sözü verebiliyorlar. Başvuru sırasında açık olan ve kullanıma uygun durumda olan kartlar kampanyaya iştirak edebiliyor. Kampanya sadece asıl kartlar için geçerli. Ek kartlar kampanyaya katılamıyor. Bireysel kredi kartları için geçerli olan kampanya VakıfBank BusinessCard'ları kapsamıyor.

Yapılan harcamaların değer kazanması için mutlaka asıl kartla yapılması gerekiyor. Ek kartla yapılan harcamalar harcama sözü tutarına ulaşmak için hesaba katılmıyor. 12 aylık harcama taahhüdü ile katılmanın mümkün olduğu Sözünle Kazan kampanyası katılımdan sonraki ilk ekstre tarihinden itibaren geçerli oluyor. Taksitli işlemler söz konusu olursa işlemin toplam tutarı ilk taksitin yansıdığı ekstrede dikkate alınıyor. Her ay taksit tutarınca değerlendirme yapılmıyor. Verilen harcama sözünün sadece bir kez ihlal edilmesi mümkün. Bu durumda takip eden ayla birlikte gerçekleşecek iki aylık harcama tutarının verilen iki aylık harcama sözü tutarına ulaşması gerekiyor. Bu koşulları tutturamayan iştirakçiler kampanyadan çıkarılıyorlar. İki ay harcama sözünü tutturamayan kart sahipleri de kampanyadan çıkartılıyorlar ve kazanılan indirim geri alınıyor. Bu durumda ayrıca ceza uygulanıyor. 11 ay boyunca harcama sözünü yerine getiren katılımcı son ayda aylık harcama sözünü yerine getirmezse kampanyadan çıkarılıyor.

Hiç yorum yok: