PTT Kredi Kampanyaları - Emeklilere Denizbank, Vakıfbank, Citibank Fırsatları

PTT son yıllarda yeni bir hizmet anlayışı oluşturarak parasal işlemler de yapmaya başladı. Daha önce sadece haberleşmeyle ilgili posta ve telefon gibi hizmetler veren PTT son dönemlerde fatura tahsilatından, emekli maaşı ödemelerine ve kredi kullanmaya kadar pek çok hizmeti bünyesinde gerçekleştiriyor. PTT'nin bu yeni vizyonu tüm yurda yayılmış olan PTT iş yerlerinin de çehresini değiştirdi.

Değişik bankalarla gerçekleştirdiği anlaşmalarla bankacılık hizmetleri de sunmaya başlayan PTT ihtiyaç kredileri alanında da kendisini göstermeye başladı. Bankalar PTT ile yaptıkları anlaşmalar ve işbirlikleri çerçevesinde PTT şubelerinden başvurusu yapılan, kullanılan ve geri ödemeleri yine PTT iş yerlerine yapılan kredi kampanyaları oluşturmaya başladılar. Son dönemlerde PTT ile işbirliği yapan bankalar arasında Denizbank, Vakıfbank, ING Bank, Citibank ve Aktifbank bulunuyor.

Kredi Postam iş anlaşması çerçevesinde PTT aracılığıyla kredi kullandıran Denizbank hayat sigortası zorunluluğu olmaksızın 60 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Maaşını PTT‘den alan emeklileri aylık % 1,14 faiz oranı uygulanıyor. Dosya masrafsız olarak kullandırılan krediden yararlanan emekliler 30 Bin TL'ye kadar kredi alabiliyorlar. Diğer tüm PTT müşterileri ise yine 60 ay vadeli olarak, % 1,39 faiz oranıyla 20 Bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Kredi kullanmada üst yaş sınırı 75. Kredi vadesi ile kredi kullanıcısının yaşının toplamının 75'i geçmemesi gerekiyor.

Bir diğer kampanya Vakıfbank'tan. Taksitli İhtiyaç Kredisi kampanyasıyla maaşını PTT'den alan emekliler ve PTT personeli için kredi imkanı sunan Vakıfbank masrafsız olarak ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Kredi tahsis ücretinin olmadığı kampanyada 60 ay vade var ve üst limit 20 Bin TL. Maaşını PTT aracılığıyla alan SGK emeklilerine özel % 1,09 faiz oranı uygulanıyor.

citibank ise PTT ile ortaklaşa gerçekleştirdiği kredi kampanyası ile maaşını PTT'den alan emeklilere yönelik olarak Paranız Tam Teslim (PTT) Kredisi veriyor. Maksimum 60 ay vade ile ve en az 12 ay vadeli olmak üzere 15 Bin TL kredi aylık % 1,22 faiz oranı ile kullanılabiliyor. Citibank kredisi 30 dakika içinde başvuru onayından geçiyor ve kredi tutarı hesaplara aktarılıyor. Dosya masrafının olmadığı kredi kampanyasında kredi hiçbir kesinti olmadan tam olarak teslim ediliyor.

Hiç yorum yok: