ING Bonus Taksitli Avans 36 Ay Vade 0,95 Faiz Oranı

Şimdi ING Bonus Nakit Avans'ta uzun vadeye düşük faiz var. 36 ay taksitle Nakit Avans kullananlar % 0,95 faiz oranından faydalanıyor. 'Paranın lafı mı olur? Taksitli Avans'ı olur!' diyen ING Bank taksitli avans faiz oranlarını değiştirdi. Daha önce kısa vadeye düşük faiz oranı uygulanırken bu kez 36 ay taksit için % 0,95 faizin geçerli olduğu yepyeni bir fırsat sunuluyor. Bankaların para verme stratejileri koşullara göre devamlı değiştiğinden bu kampanyayı hemen yakalayıp kaçırmamakta fayda var. 'Paran burada değerli' felsefesini sadece bankaya yatırım yaparak getiri elde edenler için değil kredi ve kredi kartı kullanıcıları için de hayata geçirmeyi hedefleyen ING Bank kredi müşterilerinin de en az maliyetli borçlanma yapmalarını sağlamaya çalışıyor. ING Bonus, nakite ihtiyaç duyulduğu anda 'Taksitli Avans'la kart sahibinin yanında olmayı istiyor.

Harcadıkça kazandıran kredi kartı ING Bonus, Taksitli Avans özelliği ile de avantajlı. Acil nakit ihtiyacı olduğunda formalitelerle uğraşmadan, ING Bonus kart kullanılarak tüm ATM'lerden ING Bank şubelerinden Taksitli Avans çekilebiliyor. Taksitli Avans işlemlerinde 2 - 5 ay taksit yapılması durumunda % 2,22, 6 - 12 ay taksitli çekimlerde % 1,99 faiz oranı uygulanıyor. 15 - 18 ay vadeli olarak Taksitli Avans kullananlar % 1,59 aylık faiz öderken bu oran 24 ay vade için % 1,25 oluyor. 36 ay vade ise en avantajlı faiz oranına sahip. 36 ay vadeli Taksitli Avans işlemleri için % 0,95 faiz oranı uygulanıyor. Ayrıca yapılan işlem tutarının % 5'i oranında taksitli avans ücreti kesiliyor. İşlem ücreti ilk ekstreye yansıtılıyor ve taksitli olarak değil bir defada tahsil ediliyor. Ekstrenin son ödeme tarihine kadar ödenmemesi ya da kısmen ödenmesi durumunda hesap kesim tarihinde kesinleşen tüm borçlara uygulanan alışveriş faiz oranı Taksitli Avans borcu için de uygulanıyor. Kredi kartının kullanılabilir limitine kadar Taksitli Avans çekmek mümkün oluyor.

Taksitli Avans işleminin gerçekleşmesinin ardından erken kapama, kısmi kapama ve işlem iptali yapılması mümkün olmuyor. İşlem yapan
kredi kartına bağlı vadesiz mevduat hesabı olması durumunda kullanılan Taksitli Avans bu hesaba yatırılıyor. ATM makinelerinden çekilebilen maksimum avans tutarı günlük ATM çekim tutarlarıyla sınırlı oluyor.

Nakite sıkışan ING Bonus sahibi her zaman yanında olan kredi kartı sayesinde uygun maliyetlerle ve uzun vadelerle formalitesiz, belgesiz olarak anında nakit paraya ulaşabiliyor.

Hiç yorum yok: