TEB Paran Hazır Hesabı ile ATM'den Düşük Faizli Nakit Kredi

'Hiç hesapta yokken param hazır!' Yeni TEB reklamlarıyla izlediğimiz TEB Paran Hazır Hesabı hesapta para yokken bile para çekme olanağı sağlıyor. Yine Selahattin Çakaler'li reklamla karşımıza çıkan TEB bu kez Paran Hazır Hesabı ürününü tanıtıyor. Siz de gecenin bir yarısı Selahattin Çakaler parasız kalıp da bankanızı şubeyi açmaları için aramayın. Bunun yerine en yakın TEB ATM'sine uğrayarak paranızı ATM'den hemen çekin. 7 gün 24 saat, istediğiniz yerden kolayca paraya ulaşarak nakit ihtiyacınızı hemen karşılayın. TEB Paran Hazır Hesabı taksitli kredili mevduat hesabı olarak işlev gösteriyor. Hesaba bir kredi limiti tanımlanıyor ve dönem içinde limit dahilinde hesaptan nakit kredi kullanılabiliyor.

TEB Paran Hazır Hesabı ile cüzdanınızda sandığınızdan daha çok para olabilir. Nakit ihtiyacı hiç bitmez, ne zaman nakit paraya ihtiyaç duyacağımız hiç belli olmaz. Hiç beklemediğimiz anda bir masraf çıkabilir, bir gece yarısı paraya ihtiyacımız olabilir. Tüm bu durumlarda Paran Hazır Hesabı devreye giriyor ve düşük faizli olarak nakit kredi kullanılabiliyor. Üstelik gece ya da gündüz fark etmeden, TEB kartını kullanarak en yakın ATM'den para çekilebiliyor.

Bu imkandan yararlanmak için Paran Hazır Hesabı başvurusu yapmak gerekiyor. Hesaba başvuru TEB'in internet şubesinden, TEB şubelerinden ya da cep telefonundan yapılabiliyor. Bunun için ihtiyaç duyulan tek şey TC kimlik numarası. Yapılan başvuru olumlu sonuçlandığında hesaba bir kredi limiti tanımlanıyor. Bu limit 3 ay boyunca geçerli oluyor ve istenilen her an Paran Hazır Hesabı devreye girerek nakit para çekimi yapılabiliyor. Kullanılan kredi 12 ay taksitli olarak geri ödeniyor.

SMS ile cep telefonundan Paran hazır Hesabı başvurusu yapmak için TC kimlik numarasını 7776'ya SMS atmak yeterli. Ayrıca TEB İnternet Şubesi, TEB'in 444 0 666 numaralı Telefon Şubesi, TEB ATM’leri ve TEB web sitesinden başvuru yapılabiliyor. Tabii TEb şubelerinden de başvuru yapmak mümkün. Paran Hazır Hesabı başvurusu eksiksiz olarak tamamlandıktan sonra cep telefonuna başvuru cevabı hemen ulaşıyor. Onaylanan kredi TEB İnternet Şubesi'nden, TEb şubesinden, TEB ATM'lerinden ve 444 0 666 TEB Telefon Şubesi'nden kullanılabiliyor.

Hiç yorum yok: