Bankaların Emekli Maaşını Aktarma Kampanyaları Sürüyor

Bankaların başka bankalarca ödenen emekli maaşların kendi bankalarına taşıma kampanyaları tüm hızıyla sürüyor. Bankalar emekli maaş ödemelerini taşıyanlara cazip teklifler sunuyorlar. Genellikle bir yıl ya da iki yıl kendi bankalarından maaş alma koşuluyla sunulan fırsatlar da, teklif edilen rakamlar da yükselmeye başladı.

Finansbank son kampanyasının süresini 31 Mayıs'a kadar uzattı. Banka diğer bankalardaki emekli maaş ödemelerini Finansbank'a aktaranlara 300 TL veriyor. Bunun için en az aylık 500 TL'lik emekli maaşının Finansbank'a aktarılması, maaşın 24 ay boyunca Finansbank'tan çekilmeye devam edilmesi ve bu süre için de AySonu hesabının açık tutulması gerekiyor. AySonu hesabı mevduat hesabında para olmasa bile günlük ihtiyaçlarına yönelik olarak nakit kullanılmasını sağlayan bir hesap.



Maaşını Garanti'ye taşıyanlara ise çeyrek altın hediyesi var. SGK emekli maaşını Garanti Bankası'na taşıyan emekliler ilk maaşlarının yatmasından sonraki hafta içinde çeyrek altın karşılığı olan gram tutarınca altın kazanıyorlar. Bunun için Garanti'de vadesiz bir altın hesabının bulunması ya da açılması gerekiyor. Çeyrek altın karşılığı olarak 1,75 gram altın hesaba aktarılıyor.

Denizbank ise yeni kampanyasıyla emeklilere ikramiye gibi Bonus kazanma fırsatı sunuyor. SGK maaşlarını Denizbank'a taşıyan emekliler 100 TL hoş geldin Bonusu ve 150 TL alışverişlerden kazanılacak Bonus olmak üzere toplam 250 TL Bonus kazanıyorlar. Emekliler Denizbank'tan Emekli Bonus kredi kartı almak ve Kurtaran Hesap açmak koşuluyla Bonus'a hak kazanıyorlar. Emekli Bonus ile yıl boyunca yapılacak market harcamalarından 150 TL’ye varan Bonus kazanılıyor. Kampanya 15 Haziran'a kadar devam ediyor.

İş Bankası ise halihazırda Emekli Paketi sahibi olan ve maaşlarını İş Bankası'ndan alan müşterilerine yönelik olarak bir kampanya düzenledi. Bankanın kampanyasıyla İŞ Bankası müşterisi olan emekliler tanıdıkları diğer emeklileri de Emekli Paketi almaya ikna ederlerse 100 TL’ye varan MaxiPuan kazanıyorlar. 31 Mayıs'a kadar devam eden kampanya ile İş Bankası'yla her yeni tanışan ve Emekli Paketi'ne dahil olan emekli 25 TL hoş geldin MaxiPuan'ı kazanırken, onları İş Bankası'na davet eden müşteri de 25 TL MaxiPuan kazanıyor.

Hiç yorum yok: